Egy új jogszabály-javaslat szerint akik nincs rendben a társadalombiztosításuk, nem csak az elmaradt járulékot, de az ellátás árát is fizetniük kéne. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai szerint jelenleg 400 ezer embernek nincs biztosítása, minden huszadik beteg taj-számának ellenőrzésekor „villan fel a piros lámpa.” Ha valakinél ez történik, akkor is ellátják, de figyelmeztetik: rendezze státuszát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@RonaGyuri: Hogyne lenne rendben, semmi baj a TBc -jükkel.
Commenter
@RonaGyuri: @Dr plágium: inkább arra kellene figyelni hogy a nem kevés TB-ért cserébe nyújtott állami eü ellátás színvonala is javuljon...hogy ne legyen az amit az ember akár látogatóként akár betegként tapasztal, irdatlan kosz, véget nem érő sorok elavult műszerek, túlzsúfolt kórtermek, 40 éves ágyak, szakadt ágyneműk, agyonfáradt orvosok és nővérek, apatikus fájdalomtól nyögdécselő vagy síró betegek...
justhpeter
A vidék lepusztítása után most jön az, amikor a kereszténységet védő családbarát kormány a családok évében üldözni fogja a hajléktalanokat és a saját hibájukon kívül nyomorba kerülteket az egyházak és a fideSS-szavazók egyetértésével és támogatásával. Mert más módon nem lehet a kétmillió fideSS-szimpatizáns országa Magyarország
Aztán oktassuk a gyermekeinket az iskolában hitre és erkölcsre.
mackoka46
A stadion segélyező központban villanjon fel a lámpa, hogy annak a betegnek sincs biztosítása, annak is kiáll a s€gge.
RonaGyuri
@Commenter: felnőtt korom óta - ez nem tegnap =)) - egyszer voltam 3 napig táppénzen, s az első alkalommal mikor szemüvegre volt szükségem voltam orvosnál ezt kaptam sok évtizedes járulékfizetésért cserébe.
Jaj majd el felejtetem; mikor az első szemüvegemet vettem a több mint 50ezer forintos árból kaptam 326Ft-os engedményt! =))
Dr plágium
@Commenter: Nekik mindez nem számít, a lényeg az meg van, Káslernek hárman írják a beszédeit havi 20 millióért...arra van pénz! A beteg meg imádkozzon, és járjon gyalog az ötödikre, attól meggyógyul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.