Október 23-a elé azt írja Vágó, tudja, hogy az állandó ellenzéki messiásvárás rulettkereke most éppen Hadházyt és Márki-Zayt dobta ki. “Ez ugyanaz a politikai kultúra, ami miatt az ellenzék vergődik a NER-ben.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Esetleg a külön ünneplő LMP, mint "ellenzéki párt" megmozdulásán lehet felszólalni, és beszélni az összefogásról! Kurtizánnak a szüzességről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@cs.n.: ma, 18:12
Jól emlékszel, én sem emlékszem biztosan, kilépett, vagy csak felfüggesztette tagságát, de a választásokon indult lömöpö színekben, és a futottak még kategóriában végzett.
bencemacska
@Eriksson: ma, 20:21
Kösz. Tanulságos. Főleg ez tetszik:
"A tüntetés szervezői emailezesébe kérésem ellenére nem vettek fel, az esemény szervezői találkozójára nem hívtak el, de Lukácsi Kati szólt, hogy lesz ilyen, így elmentem."
Ez jellemző rá! Szegény MZP olyan óvatos, és mégis mindig belelép valamilyen ...ba.
Eriksson
@bencemacska: Nekem meg ez:
"Nagyon méltatlan és megalázó helyzetbe hozott Hadházy Ákos a holnapi tüntetés kapcsán. A korrupcióellenes szövetség, aminek én vagyok a titkára, szervezi a holnapi tüntetést, ahova minden pártból egy olyan embert hívtak, aki sokat tett a korrupció felszámolásáért."
kereső
@bencemacska: @Eriksson: nem ismeri a mondást:"hivatlan vendégnek ajtó mögött a helye".
Igy járt-azt is mondhatnám,hogy visszanyalt a fagyi.Aki nem tud viselkedni egy hivatalos találkozón meghivottként-DK választási egyeztetés-az ne csodálkozzon,ha máshol már nem lesz komilfó.
bencemacska
@kereső: ma, 11:03
Én nem tartom egy komoly embernek! Azt sem értem, hogy értelmes emberek hogyan választhatták meg az egyesületük titkárának!
Commenter
@bencemacska:nem ő volt az egyetlen ilyen akit megválasztottak. Szerintem az ilyen embereket azért választják meg, mert csupán jól "felkészülnek" abból amit az emberek hallani akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.