Október 23-a elé azt írja Vágó, tudja, hogy az állandó ellenzéki messiásvárás rulettkereke most éppen Hadházyt és Márki-Zayt dobta ki. “Ez ugyanaz a politikai kultúra, ami miatt az ellenzék vergődik a NER-ben.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Esetleg a külön ünneplő LMP, mint "ellenzéki párt" megmozdulásán lehet felszólalni, és beszélni az összefogásról! Kurtizánnak a szüzességről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Esetleg a külön ünneplő LMP, mint "ellenzéki párt" megmozdulásán lehet felszólalni, és beszélni az összefogásról! Kurtizánnak a szüzességről!
Eriksson
Oszt mi köze Hadházynak, hogy az LMP-ből ki szólal fel?
Commenter
Nem is csodálom hogy Hadházy Ákos nem látja szívesen a tüntetésen azt a Vágó Gábort aki minősíthetetlen stílusban nyilatkozott a színjózan Gyurcsány Ferencről nagy nyilvánosság előtt, még a választási kampány idején. Nem nem messiás sem Márky Zay se Hadházy akiket most épp kidobott a gép te szerencsétlen Vágó, hiszen orbánt és a hozzá hasonlókat is kidobta a gép úgymond. Nem csodát, de veled ellentétben azt várjuk a Bem téren tüntető ellenzéki politikusoktól hogy a nagyon is korlátozott és beszűkített eszközeikkel igen is hangot adjanak annak hogy az emberek változást akarnak. Akkor is, ha ez az lmp-nek sem tetszik.
Macskaszem
Az LMP a fidesz csicskája, nincs helye az ellenzéki megmozdulásokon. Vágó nálam is akkor ásta el magát, mikor elkezdett gyurcsányozni. Értelme nem volt, viszont megtudtuk, hogy Gyurcsány hátán szeretne felkapaszkodni valahova.
kereső
@Eriksson: Hadházy az egyik szervezője a tüntetésnek. Az lmp közölte,hogy nem vesz részt,mert a jobbik se. Akkor mi a faxra veri magát vágó gábor Petőfi imitátor,talán arra,hogy sikerült összehozni egy széles körü megmozdulást-és azt szét kéne verni? Mert az lmp eddig csak ezt csinálta, a fidesz szája ize szerint.Ha fel akar szólalni ott az lmp szinpad.
cs.n.
Vágó nem otthagyta már az LMP-t? Vagy visszalépett, vagy mi van?
Eriksson
@kereső: Nekem aztán oly mindegy, hogy ki szólal fel és ki nem. Csak ez a beszólogatás...
Commenter
@kereső: az lmp nek csúfolt ál ellenzéki párt arra van kiképezve és azért tartják fenn az ungár schmidt család magánvállalkozását hogy szétverje és megossza az ellenzéket. Fiókpárt amelyik leszállította a 2/3-ot és most a jobbikkal és a mihazánkkal fog össze további aknamunka érdekében.
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:52
Ha te lennél a szervező - és ezzel együtt te felelnél az egész összejövetelért - nem kötelességed lenne tudni, ki mit fog mondani?
Majd Vágót megkínálja "valaki" vhiskyvel, - amitől összevissza beszél - Hadházy meg leüli?!
Eriksson
@bencemacska: Nem az első lenne a világtörténelemben :)))
kereső
@bencemacska: a múltkor nem az volt a "baja"-hogy senki nem kinálta meg? Egyébként meg nincs szüksége italra ahhoz,hogy keverje a bűzt,a nélkül is tud össze-vissza hazudni.Igazi NER-es módon.
bencemacska
@Eriksson: ma, 19:33
Csak Hadházy nem hülye, hanem ÁLLATORVOS!-:))))
kereső
@bencemacska: és valszeg ismeri vágót.
bencemacska
@kereső: ma, 19:37
A múltkor az volt a baj, hogy GYURCSÁNY nem adott neki vhiskyt, a pogácsa meg nem volt elég puha!
Ő már egyszer elhagyta a lömöpöt, de most akkora a szar, hogy jól érzi magát benne!
Commenter
@bencemacska: és remek állatorvos Németországban is tanult.
Commenter
@bencemacska: helló, a pogácsa az fidesz tulajdon! Az ellenzéknek sós sütemény jut.
Commenter
@kereső: meg sem kellett volna szólalnia, elég gyenge kisérlet ez a tüntetés és a Bem téri ellenzéki pártok lejáratására.
csak úgy....
@Eriksson: kend ,bezzeg egy ritka nagy bimbó! csalódnék ha csalódnák...
rühelli a tisztességes emböröket a politikába,kik nem ugyan azt a nótát dúdolják mit ami
divat? fogadok,hogy a vö ,vagy a lyányod jelöltette magát puncius pilátusnak a faluba...
bencemacska
@Commenter: ma, 19:53
De a parlamenti választások előtti kampányban, egy megbeszélésen, a DK székházában kínálták meg pogácsával, ami "nem volt elég friss, whiskyt meg nem adtak"!
Commenter
@bencemacska: "nem volt elég friss, whiskyt meg nem adtak"! hát ez teljesen bunkó. Szegény DK-nak biztos csak saját márkás leértékelt pogira futotta whiskyre meg már totál nem.
bencemacska
@cs.n.: ma, 18:12
Jól emlékszel, én sem emlékszem biztosan, kilépett, vagy csak felfüggesztette tagságát, de a választásokon indult lömöpö színekben, és a futottak még kategóriában végzett.
bencemacska
@Eriksson: ma, 20:21
Kösz. Tanulságos. Főleg ez tetszik:
"A tüntetés szervezői emailezesébe kérésem ellenére nem vettek fel, az esemény szervezői találkozójára nem hívtak el, de Lukácsi Kati szólt, hogy lesz ilyen, így elmentem."
Ez jellemző rá! Szegény MZP olyan óvatos, és mégis mindig belelép valamilyen ...ba.
Eriksson
@bencemacska: Nekem meg ez:
"Nagyon méltatlan és megalázó helyzetbe hozott Hadházy Ákos a holnapi tüntetés kapcsán. A korrupcióellenes szövetség, aminek én vagyok a titkára, szervezi a holnapi tüntetést, ahova minden pártból egy olyan embert hívtak, aki sokat tett a korrupció felszámolásáért."
kereső
@bencemacska: @Eriksson: nem ismeri a mondást:"hivatlan vendégnek ajtó mögött a helye".
Igy járt-azt is mondhatnám,hogy visszanyalt a fagyi.Aki nem tud viselkedni egy hivatalos találkozón meghivottként-DK választási egyeztetés-az ne csodálkozzon,ha máshol már nem lesz komilfó.
bencemacska
@kereső: ma, 11:03
Én nem tartom egy komoly embernek! Azt sem értem, hogy értelmes emberek hogyan választhatták meg az egyesületük titkárának!
Commenter
@bencemacska:nem ő volt az egyetlen ilyen akit megválasztottak. Szerintem az ilyen embereket azért választják meg, mert csupán jól "felkészülnek" abból amit az emberek hallani akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.