Egy nappal az előadás előtt. Az előadás A Gálvölgyi című önálló est lett volna, a Játékszín produkciója, és a kaposvári művelődési házban tervezték megtartani. Kérdéseinkkel kerestük a Játékszínt és kaposvári Együd Árpád Kulturális Központot is. Előbbiektől azt a választ kaptuk, hogy a kaposvári intézmény illetékes az ügyben, azonban tőlük egyelőre nem érkezett válasz. Arra voltunk kíváncsiak, hogy miért mondták le a bemutató előtt egy nappal az előadást. Ha válaszolnak, frissítjük a cikket.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mi ez. Hofit nem tiltotta be Kádár. Annak több humora volt, mint ennek a gyógyszerfüggő elmebetegnek.
SystemError
Mi ez. Hofit nem tiltotta be Kádár. Annak több humora volt, mint ennek a gyógyszerfüggő elmebetegnek.
SystemError
Ilyen világot élünk, mert "keresztényi" értékek mentén felháborodott a náci hajléktalan törvényen. Remélem te gyógyszerfüggő, hogy a csillagban sok hajléktalan lesz mire te is bekerülsz.
CsipkeRózsa
Szemét alakok! Saját magukat is megfosztják egy kellemes estétől.
csipetke
Arra emlékeztet,mint amikor Alföldi előadását mondták vissza,ő nem is titkolta soha a pártállását,asszem Gálvölgyi sem.A kaposvári vezetés be van sz@rva ilyen művészeket meghívni.Viszont ezt akkor is tudni lehetett,mikor lebeszélték az előadást.Na,ez orbán Magyarországa,és ez ellen kell harcolni,hogy ezek végre eltakarodjanak a francba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.