A térség országgyűlési képviselője szerint egyetlen alföldi ember sem érdemli meg, hogy akkor kelljen vesztesként élnie a saját városában, amikor a hazája újra nyerésre áll a történelemben. Lázár János kiemelte, meggyőződése, hogy 2010-et követően azért győzedelmeskedhetett – eddig – háromszor is a Fidesz körül kialakult új politikai kultúra, mert a töketlenség helyett tetterőt, a szövegelés helyett cselekvést, az ígéretek helyett végre eredményeket kínált Magyarországnak. Lázár János is részt vett az 1956-os forradalom évfordulójának makói ünnepi megemlékezésén. A térség országgyűlési képviselőjének teljes beszédét itt olvashatja: Régi és terméketlen vita, hogy a nemzeti ünnepeken, március 15-én, augusztus 20-án vagy épp október 23-án szabad-e aktuálpolitikával foglalkozni? Szabad-e a nemzeti történelmünk egy-egy fontos fejezetét, annak tanulságait a jelenre alkalmazni? A múltból a mára vonatkozó üzenetet kiolvasni? Szerintem nem egyszerűen szabad, hanem kell is. A nemzet...

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Lázárnek nem kéne a szomszédba mennie ahhoz, hogy baromságokat mondjon!! Az "övéi" előtt miért nem mert beszédet mondani?? Gyáva, megalkuvó és hazaáruló tolvaly, mint a többi!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Shikari: Igazad van..., sokat romlott azóta a megítélése.
Yoda69
@Shikari: Naná, mert hozták nyilvánosságra mennyi pénz tűnt el. Marki szembesült a tényekkel, de még neki se volt egyszerű megszerezni az adatokat, ha visszaemlekszel rá.
Na most gondol el az ország mekkora szarban van a fideSSes rabló 8 ev után.
papa.49
A cserpákszarjankó ,,uralkodása,, alatt Hódmvásárhely 24 milliárdos adósságot produkált, ez TÉNY EZEN NINCS MIT VITATKOZNI, AMIT MI MINDANNYIAN FIZETTÜNK KI, mivel a kontár kurmány rendezte az adósságot !!!
DE UGYE A KORMÁNYNAK NINCS PÉNZE CSAK AMIT AZ EMBEREK BEFIZETNEK ADÓBA, ERGO MINDENKI ÁLLTA A TÁSKAHORDOZÓ BALFASZSÁGÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIT !!!
Ki mondta rá, hogy ,,táskahordozónak,, jó az előző fideszes polgármester a Rapcsák András !!!
Eriksson
@solidedge: 09:49
Békéscsaba polgármestere is független, úgy tudom. Teszi a dolgát, és eddig egyetlenegyszer sem volt hallható tőle, hogy a Fideszesek ellehetetlenítették volna munkájában, hogy ettől hátrányos lenne a helyzete.
És azt sem hallani róla, hogy ő maga beleszólt volna az országos politikába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.