Ma reggel leültem facebookhoz, és válogatás nélkül elolvastam az első pár posztot, akár magánszemély, akár sajtóorgánum tette fel. Sorba a következőek jöttek fel. Orbán beszédére, az október 23-i ünnepségre 20 000 ft-os díjért utaztattak bértapsolókat. A rá szavazó nyugdíjasok egy évre kb. 18 000 ft emelést kaptak átlagban. Elmebeteg ország.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ilyen aki a fészbukról informálódik...
kereső
Nekem meg a "lelkem" sir ezért a kislányért-és a többi gyerekért/akár kicsi,akár felnőtt/-aki elmegy.Az itthon maradottakért,meg a" jövő nélküli" jövőjükért.
emerencia
" A rá szavazó nyugdíjasok egy évre kb. 18 000 ft emelést kaptak átlagban."

Kedves Városi Kurír! Nem lesz attól jobb senkinek, ha utánozod az orbáni propagandamódszert. Orbán is ezt teszi. Kifog egy-egy társadalmi csoportot és valamely ügyben homogenizálja őket. Azt hazudja pl., hogy minden nőnek jár a korai nyugdíj de pl. a hajléktalanok kollektív büntetése is ilyen. Te is nagyon jól tudod, hogy rengeteg nyugdíjas nem szavazott orbánra, mégis ezzel rágalmazod kollektíve őket vagyis tudatosan vagy csak egyszerű nem odafigyelésből rájuk uszítod a többi ellenzéki gondolkodású tömeget. Kérlek, hagyd abba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.