A házelnök kezdeményezte az LMP-s Demeter Márta nemzetbiztonsági felülvizsgálati eljárását az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójánál, közben feljelentés is érkezett a politikus csúsztatásai miatt, a Fidesz-frakció pedig szintén az ügyészséghez fordul - írja szombati számában két kormánylap is, a Magyar Hírlap és a Magyar Idők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyuri Géderről
Mi a sunyi.…..át akarnak ezek a fideszkdmps őrültek? Köztudott, hogy a kormányuk, és a kiszolgálók többségét még egy 40 - es izzóval sem világították át.
Gyuri Géderről
Mi a sunyi.…..át akarnak ezek a fideszkdmps őrültek? Köztudott, hogy a kormányuk, és a kiszolgálók többségét még egy 40 - es izzóval sem világították át.
Clavigo
Orbán elvtársat mikor fogják "" átvilágítani " ??
papa.49
@Clavigo: Egy ,,táska bombával,, stílszerűen !!!
nevemnick
Az egész kormány újra át kellene világítani, családostul, baráti köröstül, strómanostul... vagy megvilágosulnak, vagy elsorvadnak.
A górékat nem ellenőrzik, minek is, hisz se a Miraglia, Cosa Nostra, Camorra, 'Ndrangheta, Sacra corona unita, Stidda, Basilischi maffiafőnökeit sem vetik maffiabiztonsági átvilágítás alá.
(Remélem, hogy csak ott öröklik a státuszt.)

:D
1magyar
Vihar a biliben és diktatórikus az eljárás. Igaza van a Demeter Mártának, miért a hadsereg (köz)gépén szállítgatják a családtagokat??
A vasúton is miért jár minden családtagnak ingyen jegy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.