Európa liberális reménysége, Emmanuel Macron pártja nagy erőkkel keresi szövetségeseit a kontinensen. Magyarország is komoly kontingenssel járul hozzá a világméretű harchoz: Fodor Gábor pártjával tárgyal a francia kormányerő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Eriksson: ma, 11:33
És akkor mi lesz ?
Gondolod Macron nem tart attól, hogy egy ekkora létszámú párt lenyeli az ő viszonylag fiatal (nem régen alapított!) pártját???-:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@bencemacska: fodor számomra ungárhoz hasonlóan visszataszító, gusztustalan, bomlasztó, gerinctelen figura: ál-liberális, ál-demokrata, ál stb. ki tudja még mi minden. Ennek ellenére az SZDSZ farvizén többféle miniszterként (talán volt apósának köszönhetően is) nagyon jól elevickélt. Most remélem végleg és orbánnal, és az lmp-vel együtt süllyed el, és tűnik el a politikából és a közéletből.
tudode
Új HÚS van a láthatáron, de Macron még nem rágóSS, mint ezek a divatból kiment SOROS-isták, akik addig lógtak a JÓTEVŐJÜKÖN, amíg EZEK inkább a KORMÁNYKERÉK forgatásával győzködnének, mint a KARAKTERGYILKOLÁSSAL!
:
Fodor Gábor anno NEVELŐ TANÁR SE-lejtjei nem tudják merre a meddig, azzal együtt, hogy valamikor hajdanán LIBERÁLISABBAK voltak, de csak volrtak:
.
.www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
.
EZEKNEK azt szolgálja az ETETŐJÜK, hogy járassák hol jobbra, hol balra oszt' Isten nevével BELERÓKÁZVA abba a tányérba, amelyből nagyob gazdagságra tettek szert, mint II. Erzsébet királynő!
.
FASZA GYEREK-ek, mek, hogy TUDTÁK oszt még se a fránya HATALOM, és LÓVÉ a bim-bam!
Commenter
@bencemacska: igen a párbeszédet Bősz Anettel és Molnár Gyulával próbálta meg szabotálni fodor. Tisztelet és köszönet Mellár professzornak a bravúros mentőakcióért...
Eriksson
@tudode: Jó a belinkelt riport. Világosan mutatja, hogy a Fidesz egy békés, nyugodt pártként indult, szemben azokkal, akik már akkor sem fértek a bőrükbe.
Aztán teltek múltak az évek, közhangulat rombolása megtette hatását.
wagabund
@bencemacska: hát nem, de én inkább Fodorra értettem a dörgölődzést..
bencemacska
@wagabund: ma, 14:35
Hát én is úgy gondolom, hogy F.G. azért próbálkozik, mert Macronnál még nem járatta le magát!
Az "új fiú" OV-től származik, ő akarta "bevezetni a politikába" a franciák elnökét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.