A balkáni migrációs útvonalon ezrek vannak, a bevándorlók folyamatosan tesztelik a magyar határ erősségét – emelte ki a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Folyamatosan szervezik, hogy Európába behozzák a migránsokat, emögött egyértelműen Soros György áll, ahogy az Egyesült Államok felé tartó migránsok, a "Soros-expressz" mögött is – jelentette ki.

Németh Szilárd is a "Soros-expresszt" látja a balkáni migránstömeg mögött

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Derzsi Elekes Andor

Felidézte: miután a Nyugat-Balkánon nagyobb aktivitás tapasztalható, megerősítették a védekezést; a rendőrség és a honvédség fokozott erőkkel védi a határszakaszt. Szükség esetén 24 órán belül 1200 katona, 72 órán belül pedig újabb 1200 katona rendelhető oda. Mellettük a vadász- és horgásztársaságok, valamint a mohácsi önkormányzat is segíti a védekezést.

A műszaki és a jogi határzár, valamint az élőerős védelem meg fogja védeni az embereket, és az ország szuverenitását – mondta Németh Szilárd.

(MTI)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nincs a világnak még ilyen nagy barma, az biztos. Ha komolyan gondolja, amit mond, akkor megérett a kényszerzubbonyra, ha otthon magában azon röhög, amiket mond, akkor a világ legaljasabb "embere".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
"Folyamatosan szervezik, hogy Európába behozzák a migránsokat, emögött egyértelműen Soros György áll, ahogy az Egyesült Államok felé tartó migránsok, a "Soros-expressz" mögött is – jelentette ki."
Egy minősített titkosszolgálati értesülést miért oszt meg a nagy közönséggel.?
Nem követ el titkos adatokkal vissza élést?
Máskép hazaárúlást.?
desiro
sziszke, hogy TE MEKKORA HÜLYE VAGY, megnyerheted a hülyék versenyét.
Megint elő szedtek a sz@rkupacból???
Gauntlet
Lennél már rajta a Sorosként távozók listáján !
Gauntlet
@magyarbakancs: az egész létük egy hazaárulás!
colibri
rezsisziszit meg a fidess-express tolja a végtelenségig, pedig a seggnyaláson és hazudozáson kívűl ordító az alkalmatlansága minden téren.
kokopelli
@Rockxy: van! Az nem a "Soros",hanem a "Párhuzamos"-express! ;-)
vukkocska
Nincs a világnak még ilyen nagy barma, az biztos. Ha komolyan gondolja, amit mond, akkor megérett a kényszerzubbonyra, ha otthon magában azon röhög, amiket mond, akkor a világ legaljasabb "embere".
tudode
Szégyenletes, hogy EZ a papagájkommandó ALÁZZA azt, akinek valójában a tiszteletreméltó Soros György kinyitotta a TUDÁS KAPUJÁT akkor, amikor még az aratók után TÖREKET SZEDEGETTEK, és statisztaként eljátszotta néma FOCISTAKÉNT kisebbségi rablók között azt, akivé valójában LETT!
.
Vajon hol húzta ki a gyufát a RÖFIKÉNÉL/KÁNÁL Soros, hiszen 2010-ben még parolázott azzal, akit képtelen KARAKTER GYILKOLGATNI, mert ugyanazokért ÁLDOZ LÓVÉT a mai napig 'is", mint ahogy félreismerte ezt a szarkabőrbe bújt kigyó-KÁT!
.
Elgondolkoztató az, hogy EZEK a szócsövek, mint a vénasszonyok a KISPADON, na nem ingyér mantrázzák azt ÖNKRITIKA híján, amely valójában szíven, v répán szúrta a gazdijukat:
.
--- Orbán valamiről mélyen hallgatott Sorossal kapcsolatban
nol.hu/belfold/orban-valamirol-melyen-hallgatott-sorossal-kapcsolatban-1616373
""""Forrásaink úgy látják, a milliárdos azért lett ellensége a Fidesznek, mert „csalódás volt a számára, hogy Orbán olyan tékozló fiú lett, aki már nem jön haza”, azaz távol került a liberális világtól.""
.
Jól megfizetett PLETYÓS bagázs képeSS hülyíteni az állampolgárokat is, amiatt, mert a gazdijuk képtelen ellenállni a KÍSÉRTÉSNEK, ill. a LÓVÉNKNAK!

.
kulabombaafityiszre
Össze-vissza hazudoznak.
Rémisztő jóslat: még 10 millió migráns jöhet Európába - Ripost
15 millió migráns érkezhet Európába - Origo
Rettenetes jóslat: 140 millió migráns zúdulhat Európára - Origo
60 millió migráns célkeresztjében Európa! Lokál
1,5 millió illegális migráns jöhet Líbiából Európába - Makó Híradó
Tízmillió új migráns jöhet Afrikából - YouTube
papa.49
Rizsaszerágyú, keresd fel a helyi vadászt, hogy megszabadítson a kínjaidtól )))))))))))))))))))
Clavigo
" vadász és horgásztársaságok segítik a védekezést "...:)DDDDD :))))))))))))))))
csak úgy....
mire észbe kap az ország apraja-naggya ,ezek már élvezik ,valahol külföldön a megérdemelt milliós nyugdijaikat, ...mint migráncs!
Borsodi
Ez képvisel minket védi az érdekeinket,ránézésre rögtön kényszer zubbonyba tennék,ha megszólal meg végleg diliház jár neki.Erre és hasonlókra szavaz normális ember?
444.hu/2017/04/02/vajon-hany-lepesbol-jut-el-nemeth-szilard-addig-hogy-sorost-is-simicska-rangatja-vagy-forditva
kokopelli
@vukkocska: Senki nem kérdezhette meg ettől az "országbarmától",hogy a
Soros-express miért csak migrik után cammogott és nem fordult velük párszor?...
"Hazudni csak pontosan és szépen,ahogy a csillag megy az égen,úgy érdemes!"
A "Nagy Bivaly" is 1-bites,de "RAM" nélküli? Írja fel magának!...Ékírással!
nezelodo
Lássuk be szerencsére a migrák elleni energiát nem Nemzethy Kukaholding fejlesztésére fordították, mert akkor a rendszeresen visszatérő sziciliai szemétbotrány lenne a minta az országmentőknek. Így is akkora a káosz, meg az elsikkasztott milliárdok a "jó gazda" állami cégnél, hogy már vetekszik a KLIK zökkenőmentes működésével. Na, már látszik az alagút vége, már megjött majdnem az összes tavalyi számla. Már csak az a kérdés, hogy ott az alagút végén nem-e a Nemzthy Szakadék tátong?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.