I. Szilvia és párja 2013 óta élt élettársi kapcsolatban éltek, és nevelték az asszony korábbi kapcsolatából született két kiskorú gyermeket. A vádlottak munkahellyel nem rendelkeztek, vándorló életmódot folytattak, rokonoknál, barátoknál, albérletben laktak Ózdon. Rendkívül rossz szociális körülmények között éltek, elhanyagolt környezetben, alapvető bútorok nélkül. Megfelelő higiénés körülményeik nem voltak, illetve sokszor lehetőségük sem volt arra, hogy főzzenek. A nagyobbik gyermek 2013-ban kezdte meg az általános iskolát. Elhanyagolt, gondozatlan volt a külseje, felszerelése hiányos volt, ruházata pedig nem volt az évszaknak megfelelő. A gyermek nem fejezte be az első osztályt. A szülők nem biztosították a mindennapi és megfelelő élelmet sem a gyerekeknek. Számos alkalommal a kicsik előtt éltek szexuális életet, illetve arra kényszerítették az akkor 8 és 2 éves gyermekeket, hogy szexuális cselekményeket végezzenek. A férfi egy alkalommal a kisebbik gyermekkel aktust is létesített,

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem volt kedvem egyaltalan elolvasni a cikket, csak az elso nehany sorat olvastam: ha 2013 ota elnek egyutt a ferfi meg a no, hogyan lehet a ferfi "neveloapja" a 2 eves gyermeknek?
Mondjuk a valasz mar nem erdekel, mert ha megtette, akkor 1000 ev talpig vasban az Alcatrazban.
Es orban EZT a kulturat felti a migransoktol...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nem volt kedvem egyaltalan elolvasni a cikket, csak az elso nehany sorat olvastam: ha 2013 ota elnek egyutt a ferfi meg a no, hogyan lehet a ferfi "neveloapja" a 2 eves gyermeknek?
Mondjuk a valasz mar nem erdekel, mert ha megtette, akkor 1000 ev talpig vasban az Alcatrazban.
Es orban EZT a kulturat felti a migransoktol...
Borsodi
Mocskos ez a putris cigány ki kellene herélni,Borsod tele van velük,nem kell ide migráns elvégre ezek rosszabbak.Itt élni lassan már nem lehet.
www.youtube.com/watch?v=xWS-S2YRju8
karma1
@Pegero: Ne csusztass! Az EU SEHOL nem mondja ki, hogy az ilyen tipusu buncselekmenyek ellen ne lepjen fel a kormany es a torveny, tekintet nelkul arra, hogy ki kovette el! Feleslegesen okolni embereket valoban nem lehet, de nem azert, mert a rasszizmus vadjatol kellene tartani, hanem azert, mert egy rossz altalanositas valoban a rasszizmus es a megbelyegzes fele fordul. Ha otthon mukodne az a szocialis halo, ami minden orszagban rajta tartja a szemet az ilyen sorsu lecsuszott egzisztenciakon, akkor ez nem kovetkezhetett volna be, mert az allamnak mar regen el kellett volna jarnia ez ellen a hazaspar (par) ellen, es regen allami gondozasba kellett volna venni a veszelyeztetett gyerekeket.
De orbanod ezt a szocialis halot teljesen megszuntette, a maradek civilszervezeteket megbelyegezte, szetverte. viszont orrba-szajba tamogatja a karpataljai meg a romaniai magyarokat, leszarva a sajat hazajaban levo ordito problemakat.
Ezt a part nem azert kell elitelni, mert ciganyok, hanem azert, amit a sajat gyerekeikkel muvelnek.
karma1
@bakcsubakka: Igen, a problemas resze. De ok sem azert, hogy penzt kapjanak - ill. nem csak azert - , hanem azert a melyseges kulturalis es oktatasi elmaradottsagert, amiert nem tudjak, hogy vedekezni is lehet a nem kivant terhesseg ellen. Ha megnezed, akkor a tulnyomoreszt jobban edukalt fovarosban es a tobbi nagyvarosban elo embereknel, (noknel) kevesebb az abortusz, (igaz, a megszuletett gyerek is), mert ok eszbelileg fel tudjak merni, hogynem tudnanak eltartani akar egy gyermeket sem, nemhogy 2-4-et...
Ez - az oktatas lebutitasa is - orban bune, es szemet huny efolott is (hogy a legnagyobb szuletesi arany a ciganyok kozt van), mert a statisztikaba nem ugy kerul be, hogy a legszegenyebb nepreteg reprodukalja onmagat (es generalja tovabb a melkyszegenyseget), hanem hogy emelkedik a magyarorszagi szuletesek szama.
Mert orbant csak a statisztika erdekli, - ami, ha nem a kedve szerint valo - , akkor kozmtikazik rajta egyet... Gusztustalan ez az egesz alszenteskedes, mert lehet, hogy ezt a csaladot megbunteti, de hagyja oket ugyanabban a melyszegenysegben, mint amiben eddig voltak. Az egy gyerek utan jaro 12 500 forint csaladi potlek hideg vizre sem eleg, nem hogy egy fejlodo gyerek ruhazkodasara, elelmezesere.
Eriksson
@karma1: darling! Biztosan tudod, hogy miket beszelsz?
Rockxy
@Eriksson: Karma1 éppen karmát csinál magának.
.
Eriksson
@Rockxy: Egyszer meg fog fulladni a rengeteg gyulolettol, ami veletlenul benne marad.
csipetke
@karma1: Nekem is az jutott eszembe,hogy hol volt a védőnő,az orvos?Mert legalább a kötelező oltásokra el kellett hogy vigyék a gyerekeket,különben megbüntették volna őket.A gyerekeken nyilván nyomai voltak a "tartásnak",alultápláltság,kosz,stb.Már régen el kellett volna venni a gyerekeket az ilyen emberektől.A 22:16-os hsz-el is egyetértek. A családipótlékot asszem 10 éve nem emelték,és csodálkoznak,hogy kevés a gyerek,illetve oda születik,ahová nem kéne.Többszázmilliót sz@rnak el a konzultációkra,ahelyett,hogy tennének valami érdemlegeset a levelezés helyett.Ennek a kormánynak annyi szociális érzékenysége van,mint egy marék molylepkének.
anima
@karma1: Én tudtam uralkodni magamon, és egy sort sem olvastam el.
Aszem az undor erősebb volt a kíváncsiságnál.
De nekem is az volt az első gondolatom a cím alapján, hogy ez sem migráns volt.

Igazából ölni tudnék, amikor ilyesmiket látok, de hívő vagyok, és Istenre bízom az ítéletet.
(tudom, hogy jó néhány beírásom alapján nem úgy tűnik, hogy keresztény vagyok, pedig de)
lópicigáspár
Nincs ezzel semmi baj! Néphagyomány, oszt jónapot! Az is csoda, hogy várt két éves koráig!!!
karma1
@Pegero: Ha olyan kozel vagy a problemahoz, mi a faszert nem oldottad me'g meg? Allitolag te bent elsz az orszagban.. Na persze, ha a puhos cigora szavazgatsz, akkor csak itt tudsz csatarozni, nem kint az utcan.
Oldd meg ezt a problemat is, es ha mar minden OK otthon, akkor en is kussolok, - de addig nem. (Foleg nem, amig itthonrol en segitek masoknak otthon, te meg vered a nyalad mas kommentelok ellen.
karma1
@csipetke: Mert NINCS szocialis halo, persze, hogy nem mennek ki a vedonok meg a szocialis munkasok sem az ilyen balhes helyekre (me'g ha van ilyen a korzetben, akkor sem), de Bogdan Laszlo cserdi polgarmester peldajabol tanulva meg lehetne oldani rengeteg melyszegeny cigany problemajat.
Igaz viszont, hogy a problemamegoldast ugy kellene kezdeni, hogy farkasflorit fejre allitani, kirazni az ellopott milliardokat a zsebebol, es kiloni a Marsra - mert az messzebb van, mint a Hold - mert az ilyenek a sajat fajtajukat is hajlandoak kiirtani - megszerezheto, ellophato penzert...
Vigyazz, ne nagyon ertsel velem egyet, mert aztan Te is megkapod a magadet a fidesztroll pajero-tol, oszt Te is kussolhatsz...:o))))
karma1
@csipetke: Ahogy sejtetted, - igen, bizonyos kriteriumoknak meg kell felelni az igenylonek, csak azt nem ertem, hogy miert kell IGENYELNI? Amikor en voltam a lanyommal ilyen helyzetben, akkor a vedono elinditotta az osszes papirmunkat, - az alapja a papirmunkanak a lanyom szuletesi akvi-ja volt. A csaladi potleknak JARNIA kellene, es nem szocialis korulmenyek fuggvenye. Ja es mi az, hogy 12.200 forinttol 25 900 -ig van meghatarozva az osszege??? Mikor 39 evvel ezelott meghataroztak, akkor egyfele osszeg volt (asszem 1500 forint), es nem fuggott szocialis helyzettol
karma1
@csipetke: Ja, a lenyeget elfelejtettem: itt egy jo osszefoglalo a csalpotlekrol

officina.hu/belfoeld/38-csaladi-potlek-utalas
1magyar
A curva anyját a kormánynak, hogy ezeket nem végzi ki!
szaboria1
@csipetke: Azok akik vándoréletet élnek azokról alig tud a védőnői hálózat. Itt nálunk is állandóan keresnek családokat, mert össze vissza mennek a rokonok között, hogy ne találják meg őket. Már trükköznek a lakcím bejelentésével is.
karma1
@szaboria1: Ezek valoszinuleg nem a vandorfajtabol voltak valok, mivel a gyerek (az egyik idosebb) mar jart suliba, de koszos es elhanyagolt volt, - iskolai bejelenteshez kell egy allando lakcim. Az iskolakotelezettseg pedig mindenkire vonatkozik,. Aztan vagy sikerul, vagy nem a bejelentkezes az iskolaba. Nekik valahogy sikerult. De ez szamomra is csak a cikkbol derult ki...
szaboria1
@karma1: Mint írtam trükköznek a lakcím bejelentéssel. Az iskola már nem megy ki címre csak legfeljebb üzen az üzenőfüzetbe. Itt is csinálják nálunk. Látni egyszer az egyik nagy szülőnél vannak máskor a másiknál laknak vagy valamelyik rokonnál.
karma1
@szaboria1: Nem semmi,... Azert a Kadar rendszerben mindenkinek kellett egy allando lakcimenek lenni, ha ez nem volt, akkor egy bejelentett ideiglenesnek. Akkor azert nem nagyon lehetett trukkozni, bar sok minden miatt akkor is nmeg lehetett tenni, de csak egy ideiglenes cimmel lehetett varialni...:(
szaboria1
@karma1: Ma már a fel emelt csp.-ért nagyon is tudnak trükközni. Össze vissza hazudnak pedig látni, hogy együtt élnek de a lakcímük meg más.
csipetke
@szaboria1: 7:22 Nálunk ha ideköltözik egy család,az előző hely védőnőjétől azonnal jön az imél,és még tán ide se ért a család,a védőnő már keresi is őket.Itt jól meg van szervezve a dolog.
csipetke
@karma1: 6:44 6:52 6:56 Egyetértek,a fidesztrollokat meg ma pont [email protected] családipótlékot asszem 10 éve nem emelték,és csodálkoznak,hogy kevés a gyerek.Ott születnek,mint ez a család a cikkben,ahol talán fogamzásgátlóra,vagy gumira se volt pénz,abortuszra meg végképp.A nyomor pedig újratermeli önmagát.Ennek az országnak a szociális ellátottsága szépen-lassan lesüllyed a harmadik világ legjobban tönkrevágott országai közé.
Borsodi
@karma1:Orbán nem félt senkit bárkin átgázol,csak saját magát védi.Az ilyen emberek szavaztak rá főleg, .Ózdon már lassan nem is érdemes lakni,ezek a beilleszkedni soha nem akaró ingyen élő gazemberek teszik tönkre az országot.Nem érdemelnek mást csak halált.Rosszabbak mint a migránsok ezektől kéne a Magyarokat megvédeni mert ezek élősködnek rajtunk.Egy olyan párt kell aki vissza állítja a halál büntetést,és a rendőröket felruházza jogokkal nekik legyen hatalmuk és fizetésük,nem a politikusoknak akik csak pofáznak
vacsi
Ilyenkor az anya miért is nem büntethető?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.