Kissé ön-és kormánykritikus interjút adott egy blognak a volt miniszter. Indexezett is. Balog Zoltán, az Emmit Kásler Miklós előtt vezető exminiszter a Szemlélek blognak adott meglehetősen ön-és kissé kormánykritikus interjút, ahol már mint lelkészi hivatáshoz visszatérő nyilatkozik, de azért mond néhány dolgot korábbi munkájáról.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi „déjà vu” érzésem támadott

igazából egy kicsit összetettebb a dolog, még a szokásosnál is

A derék index.hu méretes interjút készített a derék Balog-páterral. Mindketten – a portál és az alany – kínosan ügyelt arra, hogy a valóban lényes dolgokat kerüljék. A volt csúcsminiszternek az igazmondást is sikerült. Bár meg kell jegyezzem, hogy úgy kell annak, aki azt hitte, hogy legalább megpróbálja, de már azt sem tudja, hogy kell! Persze az sem zárható ki, hogy még mindig nem szabad neki. Ami pedig a kritikus voltát, pontosabban kicsiz kritikus voltát illeti; annyira kicsi, hogy már nem is az!
Tudom nem könnyű asszociáció, de nekem a 2006-os Deák-téri „békés sétálgatók” Delacroix ecsetjére méltó, szintén belvárosi csuhása ugrott be, akit a HÍRTV egyenes adásában többször is láthattunk őrjöngeni, elfogni és elsomfordálni! =))
Lepényleső
Nevezhető gőgösnek az,amikor a valóságtól teljesen elrugaszkodó mondatok hangzanak el?
justhpeter
Jót nem tudok mondani róla, rosszat meg minek ? Balog egy kormány-közeli nemzeti-keresztény, akinek a legfőbb erénye - a többi mellett - az alázat.
Gőgös voltam ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.