A magyar kormányfő szereti eljátszani az európai formátumú politikust. Ha azonban a Fidesz marad a néppártban, akkor csak statisztaszerep jut Orbánnak a következő fél évben – írja az e heti HVG.

(Forrás: hvg.hu)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Orbán már most a süllyesztőben van... Na jó,,Putyin néha odatartja a seggét neki,,fényesítésre. Te meg a NER. egyik legmeghatározóbb,,legjellemzőbb kreténje vagy,Gyagyás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
A mutti megy a süllyesztőbe és Orbán lesz az Eu legmeghatározóbb politikusa!
Clavigo
@Shikari: Orbán már most a süllyesztőben van... Na jó,,Putyin néha odatartja a seggét neki,,fényesítésre. Te meg a NER. egyik legmeghatározóbb,,legjellemzőbb kreténje vagy,Gyagyás.
RonaGyuri
ehhez a retardált dagadt törpéhez képest egy átlagos bolondokházában reális képzelgések vannak! =))
Aki Én
Jól látszik, hogy orbán kizárólag suttyókkal, bábokkal veszi körbe magát, mert kizárólag mellettük tud érvényesülni. Gerinces szakemberek mellett hamar kiderülne, hogy csak egy neveletlen suttyó. Az európai országok vezetőin látszik, pontosabban gazdasági és egyéb teljesítményükön látszik a közhangulat mellett, hogy messze nem akkora suttyók, messze nem annyira gátlástalanok és harácsolók. orbán jól elvan az ő kis szemétdombján, szerintem pontosan tudja. hogy az ő szektájával, az ő csicskáival nem rúghat labdába Európában. Pontosan tudják, hogy meglopja őket. Ha pártcsaládtagként nem lenne szükségük rá, már rég kibaszták volna.
Hiába hisz mást ez a félkegyelmű @Shikari: bohóc, ő csak azt bizonyítja, hogy orbán aljas hazaáruló bolondokkal van körülvéve.
silber13
@Shikari: Meegint beittál Durbincs-Shikari?-.-)))))
Aki Én
@Shikari az ánuszlakó: Már most is nagyon meghatározó. Kérdés, hogy meddig tűrik ezt a határozott tolvajlást és kettős beszédet.
csipetke
Ugyanmár! Ha orbán 200 évig él,akkor se léphetne Merkel lábnyomába se.
bencemacska
Vannak Európában okos emberek is, akik nem engedik, hogy egy ilyen alak a fejükre nőjön. Amíg szükségük van a magyarok szavazataira - a NPP csúcson maradásához- és OV azt szállítani is tudja, megtűrik maguk között.
Ha nem hozza a megfelelő számú mamelukot, úgy jár, mint az elhasznált papírzsepi!
Shikari
Vinnyoghattok, ahogy akartok, Orbán fogja az Eu-t vezetni. Helyre teszi ezt a sok degeneráltat és itthon is megtanulnak a liberálfasiszták nyüszíteni!
fideszes gyökér
@Shikari: PUTYIN FOGJA IRÁNYÍTANI, NEM A CIGÁNY!
Nessy
@Shikari: ha jól értem, kb. 6 - 7 millió honfitársammal egyútt degenerált, liberálfasiszta vagyok és nyüszíteni fogok!
Ha ez a sokat emlegetett jobboldali, keresztény kultúra, akkor lemondok róla.
papa.49
@Nessy: Ne mondjál le semmiről ezeket kell elhajtani a halál nemi szervére !!!
Shikari
@Nessy: Te választod meg hogy mi vagy. Magyarországon a liberálfasiszták elenyésző kisebbségben vannak. Amennyiben továbbra is Magyarország ellen tesznek a számonkérés nem marad el. A döntő többség szereti a hazáját és nem árulja el mint ez a minoritás. Ezeket pedig hamarosan keményen szembesítik az árulásaikkal. Na akkor lesz majd vinnyogás a patkányoknak.
desiro
@Shikari: "Magyarországon a ( liberálfasiszták = Fitymasz) elenyésző kisebbségben vannak."
Igaz mert csak kb 2millió birkát jelent a számuk.
Ezeket pedig hamarosan keményen szembesítik az árulásaikkal. Na akkor lesz majd vinnyogás a patkányoknak.
Shikari
@desiro: Figyeld meg az Eu-s választást szarházi aztán vinnyogjál a nem létező többségetekről!
Jozefina
Minden egy aljas politikai játszma!!!??
tulipan
@Shikari: Np.AKKOR, Te hülye naranncsos seggnyaló, román cigány: Figyeld meg az majd TE, de lehetőeg figyelmesen az Eu-s választást szarOS NYELVŰ. aztán vinnyogjál a nem létező többségetekről!
kereső
Mindaddig,amig a "meggyengült" Merkel kancellár és az EPP "úgy érzi"-és úgy itélui meg,hogy nekük "feltétlenül" a fideszre =orbán viktorra van szükségük ahhoz, hogy a néppárt legnagyobb frakció az EP-ben, addig a fidesznek áll a zászló a jövő évi választáson. Bár nem tudom,hogy tisztában vannak-e mindennek kockázatával? Talán felkérhetnének egy szakembert,aki elvégezné helyettük a kockázatelemzést.Vagy egyszerűen csak mélységében elemeznék a Sargentini jelentést, és NER-t.
Aki Én
@Shikari a beteg: Figyeljük, figyeljük. Már látjuk jönni a sok határon túli kibicet akik némi alamizsnáért és egy utaztatásért bármire foghatók.
Ha aljasságról, csalásról, gátlástalanságról van szó, akkor nincs akadály.
De nini:
https://444.hu/2018/02/11/ader-a-fidesz-nem-t...

,,Nem támogatjuk azért, mert elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon,
akik nem adófizetõ polgárai az országnak,
és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötõdése nincs is már az országhoz.
Nem támogatjuk a választójog kiterjesztését azért sem, mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága.
Nem támogathatjuk azért sem, mert ez jelentősen növelné a költségeket."
Shikari
@tulipan: Te beteg! Megint Orbánék fognak nyerni a választásokon jövőre! Kíváncsi leszek, mivel magyarázod majd a következő buktát!
tulipan
@Shikari: Te beteg, hülye! Az EP vásztásokon jövőre nem Orbánék nyernek! Én leszek kíváncsi Te, mivel magyarázod majd a buktát!
tulipan
@Shikari: Te, narancsos seggnyaló, biztosan! ÉN NEM! Hahha
Eriksson
@Shikari: Emlékszel Bélára, aki életét tette rá, hogy az LMP fog győzni a választáson s ha netalán mégse, akkor elköltözik az országból?
Namármost Béláról a bukta óta nem hallottunk. Vagy meghalt, vagy elment külföldre, vagy a nagy égést elkerülendő, más néven van jelen.
Ezt azért emlegetem fel, mert most is vannak ilyen fanatikus emberek akik valamilyen oknál fogva azt hiszik, hogy a vágyálmuk valóra válik.
Shikari
@Eriksson: Emlékszem Bélára! :-) Most a többi "Béla" rongyolja itt a száját és emlegetik a lehengerlő győzelmüket. Már azt is tudjuk, ha nem nyernek, akkor itt forradalom lesz és akasztás. Tetszik mennyire toleránsak a liberális gyengeelméjűek! :-) Ők gyilkolnának szívesen, magam csak annyit fejtettem ki, össze lesznek fogdosva, hogy Recsken zúzott követ készítsenek. Már ettől is ment a sivalkodás!
Folyamatos mélyrepülésben vannak, de valamiért az a rögeszméjük, hogy ők a többség! :-) Összesen alig kaptak több voksot, mint a Fidesz, így nem tudom mire verik magukat. Itt az a negyven degenerált a "többség", amelyiknek a fele nem is itt lakik, csak pofázik!
Eriksson
@Shikari: Na, majd ha összefognak, talán akkor... :DDD
Addig csak olyan vágyálom, mint Béla vágyálma. Se nyerés, se párt.
Shikari
@Eriksson: Összefognak? Azt hírből sem ismerik. Ha minden rájuk leadott szavazatot egy párt kapna akkor is a Fidesszel kéne koalícióban kormányozni. Azt, hogy a liberálisok hogy vezetik az országot már tudjuk! Csődbe!
Eriksson
@tulipan: A vágyálmokban az a feneség, hogy borzasztó érzés a felébredés.
Eriksson
@Shikari: Ez így igaz.
Gyurcsány elmagyarázta. Ha összefogva nyernek, akkor ki kell írni egy újabb szavazást, hogy ki kivel akar lenni a koalícióban és ki legyen a miniszterelnök. Feltételezem, hogy önmagára gondolt. :)))
Hellcat
Azért nyitottam meg a cikket, hogy megkeressem a csicskari kommentjét amiben, közli, hogy a cigánypáva lesz az EU új királya...nem csalódtam :D :D :D
Shikari
@Eriksson: Ugyan kire másra gondolna Fletó? Addig esélyük nincs, amíg ezt a sok önjelölt miniszterelnök jelöltet nem teszik helyre. Elfogadható lenne a koalíciós kormányzás, de így esély sincs rá. Ezek után meg nem akarom hallgatni, hogy a Fidesz milyen diktatórikus. Tessék normálisnak lenni. Szerintem a Fidesz marad, mert ezek olyan elképzeléseket dédelgetnek és támogatnak, ami a magyaroknak véletlenül sem kell. Minden esetben a magyarság érdekei ellen szavaznak. Migráncs simogató, buzi támogató, magyarellenes csürhe. Nem is baj, ha buknak, csak el is mennének innen, mint Béla!
tulipan
@Eriksson: Ha a pártok összefogását úgy érted, mint Fidesz-KNDP-t, akkor felőlem,inkább ne is fogjanak össze!
Eriksson
@Shikari: Egyelőre egymást nyírják, ettől pedig nem Orbán fog bukni.
tulipan
@Eriksson: igen, valóban! A politikán kívüli életben! :)
Shikari
@Eriksson: Attól tartok, hogy nem is kétharmad lesz már, hanem négyötöd! Megélhetési politikusok, erkölcstelenek, tehetségtelenek és hazugok vannak az ellenzéki térfélen. Így tényleg nem lesz ellenpólusa a Fidesznek, pedig az nem szerencsés!
Eriksson
@tulipan: Az nem összefogás, hanem egyezség az együttműködésre. Ha a balosok is így állnának egymáshoz, többre mennének.
Eriksson
@tulipan: Gratulálok! Jó ilyet hallani, mikor csupa panaszkodás az élet.
tulipan
@Eriksson: AKI végül felszínen marad, az lesz ez életképes nyerő! Hogy nekünk, az országnak megfelelően jó lesz-e? Az más kérdés, lásd Orbán dikitátort!:)
tulipan
@Eriksson: Köszi! Valóban, az emberek, gyakran még akkor is panaszkodnak, ha nincs rá okuk!
tulipan
@Eriksson: Há' mééé' ? Ferenc Jóska, meg utána még a TI kedvencetek, a Hitler, na meh még néhányan elég jól bírtá! Úgy emlékszem! :)
Eriksson
@tulipan: Üdítő kivétel vagy!!! :)))
tulipan
@Shikari: : Há' mééé' ? Ferenc Jóska, meg utána még a TI kedvencetek, a Hitler, na meh még néhányan elég jól bírtá! Úgy emlékszem! :)
tulipan
@Eriksson: JAJJ, Bocs, ezt 14:54 elírtam! Ennek az Őrőltnek szólt, aíkivel nem lehet normálisan szót érteni!!!
Shikari
@tulipan: Mi a gondod Hitlerrel és Ferenc Józseffel? Úgy tudom egyik se volt magyar!
tulipan
@Eriksson: Igen! Mázlim van és hozzá partnerem is! :)
tulipan
@Shikari: Nekem semmi! Más a hullámhosszom! Ámde neked,, annél több lett volna! :)
csak úgy....
@Shikari: "@tulipan: Mi a gondod Hitlerrel és Ferenc Józseffel? Úgy tudom egyik se volt magyar!"
ebböl a rövid mondatból is látszik az értelmi képességed !
hitler nem de a jóska, a magyarok királya és ebböl kifolyólag magyar...
mesélj még tibim.
szerinted ki a magyar ?
durbincs
@tulipan: @csak húgy...: azt maguk, nyomi Dinkák ?
csak úgy....
@durbincs: és itt van, végszóra ? a fájdalom? a tömény hülyeség és a kérdö jeles?
te ,már a csau bácsi seregében is melóztál? plojestiböl,pizzáért...
miklós...,apád szégyenkezne most miattad?,persze az sem vót piskóta?, tibi említettet ?
nehéz gyerekkorod lehetett...,faterod mindíg ugrott,ti meg...
mesélj még aranyhal...
durbincs
@csak húgy...: azt megint idejött vizelni ,s még akkor majd,a Kula haverja is iderottyant ?
durbincs
@durbincs: azt a maguk idecsinált szagát, már sokan ki nem állják ? tudják max50IQ-s Dinkák ?
csak úgy....
@durbincs: eddíg nem is tudom,hogy miért tünsz szánalmasnak? különben tudtam,csak nem akartam mondani? muki,muki -te maradsz tenger ész?
durbincs
@csak húgy...: azt megint idejött vizelni ,s még akkor majd,a Kula haverja is iderottyant ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok