A katasztrófavédelem kedden megtette mindazokat az intézkedéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy szerdán folytatódjon a szemétszállítás Pest és Nógrád megye 116 településén – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedd este az MTI-vel.

A közlemény szerint, bár a Zöld Híd Kft. ügyvezetője a katasztrófavédelem központjában kedd este tartott találkozón megtagadta a katasztrófavédelem szolgáltatásra kötelező határozatának átvételét, a kötelezés hatályos.

Szerdán már a katasztrófavédelem intézi a szemétszállítást Pest és Nógrád érintett településein

Fotó: 

Arról, hogy melyik településen mikor viszik el a háztartási hulladékot, a katasztrófavédelem a főigazgatóság és a két megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján keresztül, közleményben tájékoztatja az érintett lakosokat – írta az OKF, hozzátéve: a szolgáltatás ellátásához szükséges források rendelkezésre állnak.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Dr plágium: 06:46: A TEK-et ne piszkáld, minden nap szart szállít.
justhpeter
"a szolgáltatás ellátásához szükséges források rendelkezésre állnak"
Ha ez így van, miért nem kapta meg az eddigi szállító a pénzét ?

Vagy az idézett mondat sem igaz.
csipetke
A Zöld Híd haza lett vágva azzal,hogy a fidesz jónéhány évvel ezelőtt befagyasztotta az áraikat,sőt,még a rezsicsökkentést is a nyakukba sózta.Ezzel sikerült tönkrevágniuk a céget.A sunyi nézésű gulyás gergely azt mondta,hogy márpedig ők nem engednek a rezsicsökkentésből,majd a katasztrófavédelem megoldja a szemétszállítást.Kérdem szeretettel,a katasztrófavédelmet ki fizeti?Nem az állam?Idióták.Ennyi elmeroggyant embert,mint akik most kormányon vannak,csak a Lipóton lehetett látni,még be nem zárták.Azt a pénzt,amit a katasztrófavédelem kap a szemétszállításért,miért nem a Zöld Hídnak adták,és meg van oldva a dolog.De nem,az elmebetegeknek ott fent elveik vannak.
csipetke
@csipetke: Ja,és ezzel eléri ez a beteg kormány,hogy ki fogják hordani az erdőkbe a szemetet.Mert a katasztrófavédelem eldob kaszát-kapát,hogy szemetet hordhasson?Más dolguk is van...
egyember
@justhpeter: Miért lenne igaz, ha Kurmányzati forrásból ered?
justhpeter
@egyember: az a pénz, ami ma megvan, az megvolt tegnap is, vagyis nem véletlen, hogy nem fizet a kukaholding.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.