November 3-án és 4-én változik a villamosok útvonala a Fiumei úti áramátalakító felújítása miatt, hosszabb szakaszon kell pótlóbuszozásra felkészülni.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint "a kőbányai villamosvonalak energiaellátását biztosító, Fiumei úti áramátalakító berendezés felújítása miatt" november 3-án és 4-én (szombat-vasárnap) a 24-es, a 28-as, 28A és 37A jelzésű villamosok útvonalán változás lesz, máshogy fognak járni a pótlóbuszok is. November 5-én a BKK visszaáll az október közepétől érvényes felújítási menetrendre.

Hétvégén megint máshogy járnak a kőbányai villamosok – itt vannak a részletek

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/T. Krisztián

November 3-án, szombaton és 4-én, vasárnap az alábbiak szerint változik a közösségi közlekedés rendje az érintett vonalakon:

- A 24-es villamos a Közvágóhíd H és a Nagyvárad tér M között közlekedik. A Keleti pályaudvar M (Mosonyi utca) és a Nagyvárad tér M között a 24-es jelzésű pótlóbusz viszi az utasokat, amelyre a Fiumei úton és az Orczy úton található megállóhelyeken – a villamosmegállókban, illetve mellettük, a közúton – lehet felszállni.

- A 28-as villamos Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és az Izraelita temető között, a 28A villamos Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és az Új köztemető között jár. A 28-as pótlóbusz a Blaha Lujza tér és a Szent László tér között viszi az utasokat, a pótlóbuszra a Blaha Lujza tér és az Orczy tér között a villamosmegállók mellett, az Orczy tér és a Liget tér között a 9-es busz megállóiban, a Szent László téren pedig a 162-es busz megállóhelyén lehet felszállni.

- A 37A villamos a Hidegkuti Nándor Stadion és a Sörgyár között jár.

A Kőbánya és a belváros között utazóknak ezen a hétvégén is érdemes a 9-es autóbuszt, vagy az M2-es metró felé közlekedő járatokat – elsősorban a Puskás Ferenc Stadion felé a 95-ös buszt, az Örs vezér tere felé pedig a 3-as villamost, vagy a 85-ös autóbuszt – választaniuk.

null

null

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.