Ahogy közeleg a főpolgármester választás, úgy kezd minden a szokásos magyar mederben csordogálni. Egyre több ellenzéki - vagy annak tűnő - honfi érzi úgy, hogy meg kell mérettetnie magát, végül is csak így biztosítható, hogy a fideszes jelölt kerüljön ki Budapesten győztesen a főpolgármester választáson. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennyire rossz lenne a helyzet?

Hát mit mondjak az un. ellenzék egyébként sem sok reményre ad okot

Mottó:
az ellenzékiség nálunk, olyan
mint a magyarság tudat:
az, aki annak tartja magát! =))

A meltanyossag.blog „Puzsér és demokrácia” címmel foglalkozik a témával. Komoly pofával teszi, pedig ehhez képest a szép-emlékű Michel Gérard Joseph Colucci, alias Coluche francia elnöki „ambiciója” egy értelmes ötlet volt! Ahogy mondani szokásom ez legyen a portál, a blog és a szerző magánügye.
Azonban van egy mondta, ami már túlmegy a vélemény kategóriáján: „a Fidesznek olyan alternatíváját nyújtja, amelyhez a jelenlegi nyugati politikai diskurzusból is meríthető érvrendszer”!
Valóban a „csöbörből vödörbe”, sőt az angol párhuzamnak szánt talán még jobb: „out of the frying-pan into the fire”! =))
Nessy
Miért lenne ez a választás tiszta, korrekt, csalásmentes?
Tarlós már be van idomítva, marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.