A Magyar Helsinki Bizottság társelnöke nem gondolja, hogy csökkenne idehaza a civil társadalom fenyegetettsége, ha ők kevésbé vernék a tamtamot a jogállami zűrök miatt. HVG-Portré.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@csipetke: Ja,és a jogállamiság,és hasonló nyalánkságok?Azt orbán már rég megvette kilóra.,Ameddig ilyen megvehető emberek vannak,mint polt péter,vagy patyi andrás,stb.,addig orbán a nyakunkon marad.
tudode
Mentálisan szegény ország az, hol az EKLEKTIKUS KÖRNYEZETBŐL "agyonvert" falusi gyereken kívül nincs más, aki érdemes lenne a KÖZJÓ szolgálatára.
.
Nem várható el tőle több, mint az, hogy a DURVA FATERJÁVAL szemben jól bevált praktikákat ültette át a lengyel SZOLIDARITÁS MOZGALMAT plagizálva ültette át abban a tudatban, hogy az ERŐSEBB győz!
.
Ugyan megmérettet, és KÖNNYŰNEK találtatott a faterjánál jól bevált HADICSELEI miatt, de a leejtőn nincs megállás, annak ellenére, hogy izmozik még SOROS GYÖRGYNEK is, aki civilként éppen, hogy nem mosta tisztára az alfelét.
.
Nagy francok, lehetne tőlük tanulni, ha a HATALOM, ÉS PÉNZÉHSÉGE nem homályosította volna el a CIVIL szürkeállományát:
.

----- Civil technikák-FIDESZ
www.youtube.com/watch?v=yvmLkDhHABY&t=2638s
.
A VOLT FIATALDEMOKRATÁK jól kicsesztek az országgal, amelynek már ők is isszák a letykóját, hogy a LEGGÁTLÁSTALANABBAT választották vezérnek!!!

.

,
csipetke
Kedves Pardavi Márta! Nem a sarokba lavírozta orbán az országot,hanem a bányászbéka segge alatti mély gödörbe.Ha végre megszabadulunk ettől a parazita népségtől,évtizedekbe fog kerülni,hogy ezt az országot valaki helyrehozza a fidesz garázdálkodása után.Akkorra már nem lesznek kastélyaink,műemlékeink,mert oly sok minden átjátszás után,most épp ezek kótyavetyéje zajlik.A nemzeti töklámpás vejkó már megszerzett néhányat,és ez csak egy példa a garázdálkodásaikra.Lehetne sorolni a rengeteg kárt,amit ennek a nyomorult országnak okoztak.
csipetke
@csipetke: Ja,és a jogállamiság,és hasonló nyalánkságok?Azt orbán már rég megvette kilóra.,Ameddig ilyen megvehető emberek vannak,mint polt péter,vagy patyi andrás,stb.,addig orbán a nyakunkon marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.