A Fidesz nyakig benne van! Még két MSZP-s is mellettük szavazott. Ismét, 18. alkalommal nyújtotta be a Parlamentnek az LMP az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát célzó törvénytervezetet, amely az állampárti vezetők egyes közhivatalok viseléséből való kizárásáról is szólt. A Fidesz a javaslatot ismételten leszavazta, ugyanígy tett a KDNP is, valamint Ritter Imre német nemzetiségi tanácsnok, de az MSZP két tagja, Molnár Gyula volt pártelnök és Gurmai Zita is így szavazott. “Így a javaslat 53 igen és 112 nem mellett megint elbukott. Az LMP erről kiadott közleménye szerint a Fidesz-KDNP többsége láthatóan foggal körömmel védelmezik a kommunista diktatúra működtetőit. A kommunista múlttal való szembenézés a kormánypártoknak már nem fontos: feladták korábbi értékeiket, elveiket. Szerintük egy diktatúra titkaira nem lehet demokráciát építeni, és nem lehet korszakváltást alapozni”.

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az Orbán Viktor egyszemélyes pártvezetés által irányított Fidesz nevű szekta tegnap tizennyolcadik (!) alkalommal szavazta le az ügynökakták nyilvánosságát célzó törvénytervezetet, amelyet az LMP nyújtott be. Nem mintha az LMP a szívem csücske lett volna valaha is, de azért van annak egy igencsak szemet-orrot-torkot csípő penetráns bűze, hogy önmagát a kommunizmus legádázabb ellenségének, egyidejűleg nemzeti érzelműnek is hazudó ember, akinek a legenda szerint azóta jegyzik a nevét politikailag, mióta az oroszokat kiebrudalta az országból, betegesen fekszik keresztbe annak, hogy kiderüljön, kicsodák is voltak azok, akik fenntartották a kommunista rezsimet. Ugyanúgy, ahogy most fenntartják a NER-t. Bár ahogy időben egyre távolodunk az elnyomórendszerváltástól, ez a kérdés úgy veszít jelentőségéből, de érteni vélem a gyávák motivációját: hatalmas blama lenne hivatalosan is tudomásul venni, hogy a mindenkit válogatás és bizonyítékok nélkül lekommunistázó elvtársak valójában ők maguk a legnagyobb kommunisták.
Macskaszem
A hülye szocik megint kitettek magukért. Tudhatták, hogy a fidesz úgyis leszavazza, mégis akadt 2 zakkant, aki nem bízta a véletlenre.
kissé felnőttem
egyetlen nyomós oka van.nem kell hozzá ész sem legalábbis sok nem.Ha érintett lennék én is foggal körömmel menteném amit lehet, majd 100 év multán megtudjuk
Aki Én
Mégis milyen hitelesen komcsiznak. Hát csoda, hogy a híveik az alsó egyötödből valók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.