A másik néppárti jelölt nincs elájulva az Orbán-kormány munkásságától.

Ezért támadják Magyarországot! – A Kormányzati Tájékoztatási Központ lerántotta a leplet
Fotó: MTI

A magyar kormány a bajor Manfred Weber (Keresztényszociális Unió) jelöltségét támogatja az Európai Néppárt csúcsjelölti posztjára a jövő évi európai parlamenti választás előtt – erősítette meg a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményben, hozzátéve,

Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz nem támogatja a liberálisok bevándorláspolitikáját, ezért támadják és kritizálják Magyarországot.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ ezt arra reagálva közölte, hogy Alexander Stubb, az EPP másik csúcsjelöltje egy szombati interjújában kijelentette: az Európai Néppártnak fontolóra kellene vennie az Orbán Viktor jobboldali magyar miniszterelnök vezette Fidesz kizárását a pártcsaládból.

Ha Orbán Viktor nem tiszteli a pártcsalád értékeit, el kell hagynia az EPP-t

- mondta a finn politikus a Redaktionsnetzwerk Deutschland német médiacsoportnak adott interjúban. Stubb közölte, "egyáltalán nem tolerálja az intoleranciát", elfogadhatatlannak nevezve a szólás-, a gyülekezési és a tudományos szabadság korlátozását Orbán Viktor által.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ azt írta: a jövő héten az Európai Néppárt fontos döntést hoz, kiválasztja csúcsjelöltjét a jövő évi európai parlamenti választásra.

Alexander Stubb a Néppárt liberális szárnyának jelöltje, "aki Soros Györggyel személyesen nagyon jó kapcsolatot ápol"

- tették hozzá.

A Fidesz az Európai Néppárt kereszténydemokrata szárnyához tartozik, Orbán Viktor és a Fidesz nem támogatja a liberálisok bevándorláspolitikáját, ezért támadják és kritizálják Magyarországot – olvasható a közleményben

Az EPP-nek két csúcsjelöltje van: Alexander Stubb és Manfred Weber, és miután jelenleg a pártcsalád a legnagyobb az Európai Parlamentben, mindkettejüknek van esélye arra, hogy a választások után az Európai Bizottság elnöke legyen.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Na,ebből is az lesz,amit a fidesz évek óta tol,miszerint aki ellenük nyilatkozik,az Soros-ügynök.
Bár bebizonyosodott,hogy Soros terv nem létezik,ezek azért úgy nyomják,mintha külön fizetnének érte.Hogy a házuk táján szétnéznének,hogy mit kéne változtatni,esetleg figyelmesebben átolvasnák a Sargentini jelentést,és igyekeznének változtatni,eszükbe se jut.Így viszont kinéz,hogy tényleg kibaszaritanak az EU-ból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Grafix69: Mindegyik szélhámos, aki csak résztvevője az emberek hülyítésének. Legyenek azok az unió szemfényvesztői, vagy legyenek nemzeti politikusok.
Azok is akiket éltetünk és azok is, akiket a pokolba kívánunk.
evacica
Paranoid az egész kormány Orbánnal az élen!
Grafix69
@durbincs: nem , illetve de , értem ezt is , normális értékekkel bíró országban nem kell aggódni .
Grafix69
@durbincs: A diktatúra csak akkor nem olyan rossz ha mindenkié , amikor mindenkié az demokrácia . A régi dolgok felidézése nem baj , de restaurálása annál inkább , ezt pontosan tudod te is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.