Egy nap alatt elkapták a rendőrök.

A BRFK közleménye szerint a ferencvárosi rendőrök és a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai elfogták azt a férfit, aki egy lakásból készpénzt, telefonokat és egy autó kulcsait lopta el Budapest IX. kerületében.

A 38 éves budapesti H. Attila 2018. október 31-e 23 óra és 2018. november 1-je 9 óra között bement egy nyitott ferencvárosi lakásba és mobiltelefonokat, műszaki cikkeket, pénzt és a sértett autójának kulcsait lopta el, amit az utcán megkeresett és azzal elhagyta a helyszínt.

A IX. kerületi nyomozók azonosították a férfit, majd a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen 2018. november 1-jén lakásában elfogták, és az ellopott autót is megtalálták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói H. Attilát lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​​

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Fidesz politikus: kopott farmerral érkezett, zsákos közpénzzel, BMW-vel, jachttal távozott!
RonaGyuri
csak szólok a biatlonnál nem az közlekedés módja változik!!! =))
namihami
@Gauntlet: Pont a lényegben tévedsz. Az a baj, hogy az istennek se akar távozni.
Sőt, két kézzel és a család egyre szaporodó lábaival kapaszkodik a hatalomba. Ez akkor se menne békés úton ha (HA) sikerülne egy választás erejével elküldeni. Meggyőződésem, hogy a fanatikusai által még a balhé kirobbantása se lenne akadály a részére.
Eriksson
Kár, hogy nem írja az újság, hogy milyen pártállású az elkövető . Így nem tudható, hogy dicsérni kell-e a fószert találékonyságáért, vagy elmondani mindennek, hogy milyen idétlen aljas pancser.
Eriksson
Úgy látom, már eldőlt. Csakis Fideszes lehetett. Az ellenzék ilyen aljasságra nem képes, ha bele szakadna, akkor se. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.