December 21-ig lehet majd kitölteni és visszaküldeni. A kormány a családvédelem témakörben is képes migránsozni. Alaptörvénybe kerülhet, hogy a gyermeknek joga van anyához és apához, kétharmadhoz köthetik a családoknak járó támogatásokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ezeket kár volt feltenni...de tényleg bazdmeg...pénzkidobás volt ezt a pénzt amire erre fordítottak, kapásból mehetett volna családtámogatásra. Ja várj közben szétbaszták a lakástakarékokat, meg mennek a kilakoltatások is ezerrel...
Aki Én
Ezzel az a baj, azért hazugság, mert a népességfogyásról, hogy nincs kedvük a fiataloknak ide szülni, elsősorban ők tehetnek.
A kamu támogatásokkal, melyek csak első látszatra jók, a rossz gazdaságpolitikával, az egyenlőtlenség növelésével, a mindent behálózó korrupcióval, a növekvő árakkal, a mélyponton lévő forinttal,a lebutított oktatással, a kilátástalan helyzettel, a béka segge alatt lévő közhangulattal, a gyűlöletkeltéssel, a hazug propagandával...
Előre borítékolható, hogy a visszaküldött ívek számáról is majd megy a ködösítés, hazudozás, titkolózás. Mert még ebben is hazudnak.
Megint egy felesleges, megtévesztő butaság milliárdokért.
Kérdezhetnék azt is, hogy egyetért-e azzal, hogy amikor a tengerparton tölti nyári szabadságát, süssön a nap? Ez is lenne ennyire felesleges butaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.