Nem, illetve csak részben tartotta be a Honvédkórház sürgősségi centrumának dolgozói felé tett ígéretét az intézmény főparancsnoka: a hvg.hu információink szerint sem a szakdolgozók, sem a szakorvos-jelöltek, rezidensek nem kapták kézhez hétfőn azt a többletpénzt, amellyel az osztály összeomlásának elkerülésére még szeptember elején próbálta marasztalni őket a kórház vezetése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na meséljetek tudtok olyat, mikor nem summantottak el valamit, ami nem a javukat szolgálja! =))
csipetke
Na de ezen miért csodálkoznak?Ez a kormány már annyi mindent ígért,hogy tele van vele a padlás.Ezeknek már azt se hiszi el az ember,amit kérdeznek.Azon csodálkozom,hogy az egészségügyben még dolgozik valaki.Ezek az emberek,ápolók,műtősök,és egyáltalán a szakszemélyzet olyan sokszor át lettek vágva,hogy csoda,hogy a pályán maradtak.A Honvédban pl nemhogy nem kapták meg a fizetésemelést,még azt a kis cafetériát sem kapják,amit tavaly még igen.
justhpeter
Ma már a templomban sem hisznek az emberek
Hellcat
Megvolt a lehetőségük...én tuti otthagynám a faszba...nem hagynám hogy többször is átbasszanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.