Jobbikos képviselők kérdésére árulta el a belügyminiszter, hogy Orbán repülései közben is él a TEK személyvédelme, amit a magyar költségvetés terhére látnak el.

Miután szeptember végén az Átlátszó megírta, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök legalább egyszer egy magángéppel utazott ki a Videoton külföldi focimeccsére, a Népszava kérdésére Havasi Bertalan sajtóelhárító államtitkár azt felelte, hogy 

Orbán Viktor a MOL-Vidi FC minden mérkőzésére el szokott menni. Az utazások során a focicsapat tulajdonosának vendége, és ugyanolyan módon utazik, mint a MOL-Vidi FC többi vendége. Ez eddig is így volt, és ezután is így történik majd.

Mindez a magyar adófizetőknek egyetlen forintjába sem kerül.

Hiába állították az ellenkezőjét, Orbán repülgetései közpénzbe kerültek

Orbán Viktor miniszterelnök Sanghajban feleségével, Lévai Anikóval, akik az első Kínai Nemzetközi Import Expóra érkeztek.

Fotó, címlapi kép: MTI/Hszinhua

A 444 cikke szerint ez azonban nem annyira pontos, lévén, hogy jobbikos képviselők (Mirkóczki Ádám, Pintér Tamás, Szilágyi György) írásbeli kérdésére Pintér Sándor belügyminiszter a következőt felelte:

a kérdésekben szereplő országokban – Bulgária, Oroszország, Egyesült Királyság, valamint Görögország – történt tartózkodásakor a miniszterelnök személyvédelmét a Terrorelhárítási Központ látta el, költségvetése terhére.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hallott valaki Havasitól egy igaz szót is ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari a buta ánuszlakó: 11:04 Mindig elfelejted azt a tényt, hogy kevesebben szavaztak orbánra, mint az ellenzékre. Miért mindig ti, a kisebbség vagytok a leghangosabbak, legbutábbak, legaljasabbak?
Ja, hát pont ezért vagytok kisebbség.
papa.49
@Aki Én: Tudod az a kurva EGY BIT, az a hibás azért nem tudja felfogni ))))))))))))
nevemnick
@Shikari: (08:06) a te gazdád kezdte 2002 után a gyűlölködést, 2006-ban meg folytatta, majd 2010-től meg népellenes lett, csak a haveri köre a lényeg, az ilyen olcsó jánosokat, mint te, magasról fekáliát ejt rátok, ami lassan betakar benneteket...

:D
Shikari
@nevemnick: Nem, nem! A liberálfasiszták kezdtek erőszakoskodni, mert rájöttek, hogy nem kellenek senkinek! Azóta is gyűlölködnek ezek a degeneráltak és mégis Orbán nyer folyamatosan! Nagyon jól csinálják. Már az egész ország tudja, hogy soha nem szabad a hatalom közelébe engedni őket! :-)
cikicakk55
@Shikari: tegnap 11:04
Az áprilisi elcsalt választások után 2x is 100.000 ember ment el tüncikézni Budapestre. Persze a Békamenetet sokkal könnyebb megszervezni,hisz közpénzen Budapesti kirándulást szervezni jó házi pálinkával hangulatossá tenni az utat könnyű. Úgy hozzon annyi embert a Fidesz,hogy nem pénzelik a buszokat,vagy ha pénzelik,akkor a saját pártjuk pénzéből tegyék és ne közpénzből. Szerinted kinek kösznhető az a törvény,hogy aki hangosan tüntet,az büntetendő,mert zavarja más emberek nyugalmát.Már pedig csendben tüntetni teljesen felesleges. Mi gondolkozunk erőszakkal? erőszakról? Nem a nép pusztítja a kórházakat,terjeszti a kórházi fertőzéseket.Nem a népre költik a milliárdokat,hanem stadionokra,botlábú focistákra. Az elvetélt gázszerelő sem véletlen 2010-től világosodott meg. Nem kell hülyének nézni a népet,csak tehetetlennek.Elvették minden jogunkat.A rendőrség, a katonaság, az ügyészség Orbánod kezében van. Nem mondták ki,de szerinted hány Fideszes politikust csuktak le eddig csalásért,lopásért,korrupció elősegítéséért. Nem mi gyilkoljuk le Orbánt,Ő maga nyíratja ki saját magát,mert egyszer tényleg tele lesz a töke valakinek és ahhoz egyetlen ember is elég.
Shikari
@cikicakk55: A tüncikézők számát a Népszava fújta fel, jó ha volt 3000 fő. Tudtommal a választási eredményeket mindenki elismerte, még az Eu is. Hol is akkor az a csalás, Ja, hogy nem szavazott szinte senki az ellenzékre. Értem.
A kormány arra költ, amit fontosnak tart. Ha ez nem tetszik, nem kell rájuk szavazni!
Váltsátok le őket!
Nem szeretem, ha erőszakkal fenyegetőznek. Tudom milyen az, amikor Gyurcsány a tömegbe lövet, tehát az erőszak szoclib vonás!
Az lenne a tisztességes, ha elismernétek, hogy nem tudtok annyi embert becsapni, megvezetni, hogy Orbánt leváltsák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.