„Bűncselekmény hiányában megszüntették az Elios Innovatív Zrt.-vel szembeni nyomozást” - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden este az MTI-vel. Gál Kristóf szóvivő a hírügynökség kérdésére azt nyilatkozta, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlásai alapján a Pest Megyei Főügyészség által elrendelt nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda befejezte. Az eljárás során jelentős mennyiségű iratanyagot foglaltak le és vettek - a társhatóságok bevonásával - revízió alá, elvégezték a büntetőeljárási törvény előírásainak megfelelő valamennyi nyomozati cselekményt, ezek után pedig megállapították, hogy nem történt bűncselekmény, így az eljárást bűncselekmény hiányában megszüntették. Az OLAF a LED-alapú közvilágítás kiépítésére vonatkozó közbeszerzési eljárásokban vélelmezte magyar vállalkozások jogellenes együttműködését, valamint feltételezte az elvégzett munkák túlszámlázását. Gál szerint „az OLAF jelentésében foglaltakat a minden részletre...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hiába, a Kétfarkúak Felcsúti "károkozása" nagyobb volumenű ügy,mint Tiborczék pár milliárdja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Kíváncsian várom a 4-es metro ügyét. Azt is az OLAF ajánlásával nyomozza az ügyészség. Vajon azt is passzolja Polt?
nezelodo
@Clavigo: Azért nem kéne átnevezned azt a szende fiút, ő becsületes titulusa a Nemzethy Vejkó!
Nessy
Hiába, a Kétfarkúak Felcsúti "károkozása" nagyobb volumenű ügy,mint Tiborczék pár milliárdja!
Jozefina
És akkor nincs igaza "De Verhofstadtot sem kell félteni, mozgó óriásplakáttal válaszolt a magyar kormánynak, amit kedden Brüsszelben indított útnak. A kisteherautóra szerelt plakát a Luxembourg térről indult, útvonala érinti az Európai Néppárt székházát, a magyar nagykövetséget, az Európai Tanács és az Európai Bizottság épületét is."
index.hu/kulfold/ep/2018/11/06/verhofstadt_orban_plakat_brusszel/
F_Viktor
Erre még Nagy Feró is csak annyit tudna mondani, hogy "eszem f@szom megáll"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.