Brüsszelben meglepődtek azon, hogy bűncselekmény hiányában megszüntették az Elios elleni nyomozást. A magyar kormány szerint nincs itt semmi látnivaló. Bűncselekmény hiányában megszüntették az Elios Innovatív Zrt.-vel szembeni nyomozást – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden. Gál Kristóf az MTI kérdésére azt válaszolta, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda befejezte az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlásai alapján elrendelt nyomozást, és nem találta bűnösnek a korábban Tiborcz István érdekeltségébe tartozó céget.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hát mit mondjak ártunk és qurmányunk nincs igazán híján a pofátlan bugyuta hazudozásnak, de ez az idétlen gátlástalan mese még tőlük is meglepő!
Mirabilis
https://olkt.hu/ingeborg-grassle-a-magyar-bun...
A lényeg: Az eredmény erősíti a magyar bűnüldöző hatóságok függetlenségével kapcsolatos kételyeket.
Nessy
@RonaGyuri: Viszont ez kell a híveknek! Világítanak azok a lámpák rendesen, csak farkasvakságban szenvednek az ott élők!
Különben is Soros, bevándorlás, Brüsszeli kampányfogás!
Majd jöhet az újabb óriásplakát erdő kishazánkban!
relleporp
Milyen érdekes megfogalmazás:
"Az alapos hatósági vizsgálat CÁFOLTA a brüsszeli kampányjelentésben szereplő rágalmakat."
Ez teljen olyan mintha, a (vád)hatóságnak (ügyészségnek) nem is az lett volna feladata, szerepköre, hogy megállapítsa, hogy bűncselekmény történt és vádemelési javaslattal éljen, hanem pont az ellenkezője, hogy mentse és védje a gyanúsítottakat és cáfolja az OLAF jelentésben foglaltakat. Kicsit szereptévesztésben voltak, mintha a kirendelt ügyvédjük lettek volna.
RonaGyuri
Azért puha, hogy ne fájjon

egy erőteljes lépés egy igazi 2/3 irányában

A dolog egy értelmű bizonyítéka annak, hogy a mai magyar rögvalóság még annál is sokkalta elkeserítőbb, mint ami elsőre látszik. Ártunk és qurmányunk pofátlan arroganciája már olyan mértéket ért el, hogy az már túlmegy minden eddigi népbutító hazudozáson. A dolog persze annyira nem meglepő, hisz Őfenesége azon érvelése, hogy: „ha sokat jártatjátok a pofátokat a kisvasútam miatt, akkor meghosszabbítom!” már ennek egy előjele.
Mint ismert „a Nemzeti Nyomozó Iroda befejezte az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlásai alapján elrendelt nyomozást, és nem találta bűnösnek a korábban Tiborcz István érdekeltségébe tartozó céget.”. Ami már magában is egy vérlázítóan ocsmány dolog. Azonban az a mód, ahogy az erre reagáló brüsszeli reagálásokra megnyilvánult Orbán propaganda gépezete az már egy új és mindent alulmúló minőség.
Ahelyett, hogy csendben elsummantják, nem beszélnek róla, vagy keményen beleállnak és közlik: na és mi ezt is megtehetjük. Nem ők még ezen is túltettek. A legjobb védekezés a támadás nekimentek az EU-nak és az OLAF-nak ráadásul olyan kifejezésekkel, amivel ők maguk adják a párhuzamot. Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint: „Az alapos hatósági vizsgálat cáfolta a brüsszeli kampányjelentésben szereplő rágalmakat”! Csak azt nem tették hozzá, hogy pont mint a Sargentini jelentésnél! =))
Mint ismert az utóbbiról nemrégen készült felmérés szerint az emberek több mint fele tudja, hogy valós ténymegállapítások. Ezzel a reakcióval zeke számát sikerült megnövelniük! =))
Mirabilis
Be akartam küldeni: "Feltörölték a padlót Orbánékkal"
Ami arról szól, hogy:
A NER-delegáció teljesen nevetségessé tette magát azzal, hogy az itthoni kuruckodó szövegeléssel szemben most bólogatva megszavazta az Európai Néppárt határozatait.
De történt ennél súlyosabb is: az Európai Néppárt ugyanis elfogadta a jobboldal Sargentini-jelentését, a Fidesz pedig zavarodottan megszavazta azt.
https://www.sztarklikk.hu/kozelet/feltoroltek...
Mit kaptam vissza a propellertől?!
"Nem megbízható, kártékony kódot tartalmazó vagy más okból nem engedélyezett hírforrás"
Ejnye propi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.