Emberkereskedelem, pénzmosás és kitartottság miatt négy gyanúsítottat vettek őrizetbe Szegeden a rendőrök.

Pénzhegyeket foglaltak le a prostikat Izlandon is futtató szegedi bandától – videó

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) emberkereskedelem bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. Lajos 38 éves szegedi lakos és társai ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi bizonyíthatóan legalább nyolc éve prostituáltként foglalkoztatott egy szegedi lányt Hollandiában, Dániában és Izlandon. A megkeresett pénz nagy részét vagy egészét elvette a prostituálttól és ebből fedezte saját és családja megélhetését.

A nyomozás további adatai szerint J. Lajosnak tudomása volt arról, hogy barátja, a 38 éves P. Mihály szegedi lakos egy másik lányt, hasonlóan kizsákmányol és prostituáltként dolgoztat. Amikor P. Mihálynak egy korábban kiszabott jogerős ítélet miatt börtönbe kellett vonulnia, másfél évre barátjára bízta az általa futtatott lány irányítását és felügyeletét, amit J. Lajos átvett. Ezt a nőt is Izlandra szállította, ahol a bűntársa által meghatározottak szerint megszervezte a prostituált lakhatását, aki szintén nem tarthatta meg az általa megkeresett pénzt.

A nyomozás adatai szerint J. Lajos egyik rokona, J. Mária közreműködött abban, hogy J. Lajos az illegális jövedelmet ingatlanokba fektesse, valamint az is megállapítható volt, hogy P. Mihály felesége több alkalommal vett fel a prostitúcióból származó összegeket.

A KR NNI munkatársai 2018. november 6-án több szegedi helyszínen összehangolt akciót tartottak. A rendőrök elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy személyt, valamint kutatásokat tartottak a hozzájuk köthető ingatlanokban. Az akció alkalmával a rendőrök nagy mennyiségű készpénzt, ékszereket, több személygépkocsit, informatikai és telekommunikációs eszközöket, valamint a bűncselekményhez köthető dokumentumokat foglaltak le, és öt szegedi ingatlant, illetve azok haszonélvezeti jogát vették zár alá.

Az elfogott személyeket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hasít a gazdaság, mi vagyunk Európa motorja! Magyarország már annyi mindennek a motorja volt az utóbbi néhány évben, mint a fene. A baj csak az, hogy farmotor. Minden zugban van egy kis dugipénz, magömléssel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ez egy nemzetközi sikereket elért magyar szervezet.
kokopelli
@CsipkeRózsa: ..de nem moszlém "migráncs"! Mecsoda különbség!!! ;-)
kokopelli
@Eladott Ország: nem tudom ismered-e a "pénzmag" kifejezést,amit a
Vater-tól hallottam anno!Devecser környéki gyerek volt!
wagabund
Hegyekben állt a pénz?... húúú... akkor patakokban folyt a sperma...
feleselek
Nem csodálkozom. Abban a hideg országban, egy jó meleg magyar punci, nem lehet olcsó...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.