Elfogták azt a férfit, aki társával még szeptemberben bántalmazta Sánta Lászlót, a Madách Színház színészét. Társát a 27 éves budapesti Varga Dávidot továbbra is keresik.

Megvertek egy színészt Budapesten – ez a támadó még szökésben van
Sánta László – fotó: RTL Klub

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint egy 35 éves palesztin állampolgár 2018. szeptember 9-én 3 óra körül egy belvárosi szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy színművésszel, majd megütötte. A külföldi férfi társaságában lévő Varga Dávid (alsó kép) is közbeavatkozott és ő is bántalmazta a sértettet, majd a két férfi elmenekült a helyszínről.

Megvertek egy színészt Budapesten – ez a támadó még szökésben van

                                Varga Dávid, aki még szökésben van

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit azonosították, majd a palesztin állampolgárt 2018. november 7-én zuglói lakásán elfogták. A rendőrök az elkövetőt garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd társa ellen 2018. november 8-án elfogatóparancsot adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Varga Dávidot felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, a 01050/3158/2018. bűnügyi számra hivatkozva, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ez a hazánkfia is igen hasonlít egy palesztin terroristához. Remélem a palesztin harcos is vásárolt egy Tonyó féle letelepedési kötvényt, hogy nehogy hiány legyen a pénzváltás piacán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.