A várólistákról egy hónappal ezelőtt közölt összeállítást az Mfor, amelyhez a NEAK honlapján fellelhető adatokat vették alapul, de a szervezet szerint az újságírók nincsenek tisztában egyes alapfogalmakkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"A NEAK akkor úgy reagált a cikkre, hogy az abban szereplő adatok „rémhírkeltőek”, és szívesen állnak az újságírók rendelkezésére, amennyiben egyes speciális egészségügyi alapfogalmakkal nincsenek tisztában, és még a cikk megírása előtt elmagyarázzák a fontosabb kifejezések értelmét. Az Mfor azonnal fel is tette kérdéseit az intézménynek, és bár azóta eltelt egy hónap, választ nem kapott."
Ja mert mindenki hülye aki észreveszi azt amit nem szabad látni és értelmezni.
De ha véletlenül mégis nekik lett volna igazuk (ami kizárt) 1 hónap alatt miért nem tudtak magyarázatot adni?
eszegfu
A NEAK honlapján, mint magánszemély, bárki lekérdezheti a várólistát. Na most, ha az ott lévő adatokban "speciális egészségügyi alapfogalmak" lennének, akkor miért is teszik nyilvánossá, hiszen akkor én, mint mütétre váró, u.ugy nem értem! Márpedig semmi érthetetlen nincs a "keresőben"! Csak azt kell kiválasztani, hogy mandulamütétre, csipőprotézisre, stb.-re vár!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.