Novák Katalin kitért arra is, hogy a nyugdíjak értéke folyamatosan nő. 2010-hez képest nominálértéken 29 százalékkal emelkedtek a nyugdíjak, de a vásárlóértéket figyelembe véve is 10 százalék feletti a növekedés - hívta fel a figyelmet az államtitkár.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ne kampány prémiumot meg csirkelábat, hanem rendes nyugdíjat kapjanak, megdolgoztak érte !
Eladott Ország
Ez van: a kormány szavazatvásárlási kreativitása nem terjed túl az idősek hülyének nézésén.
Nálam jobban talán még Bözsi néni sem szurkolhatott annak, hogy úgy legyenek a számok, és nem úgy lettek? De. Csak azt sajnálom, hogy a drága Rozika néni ezt már nem érhette meg. Hogy lássa a saját szemével az újabb megvalósult álmot. Ahogy a Viktor azzal a két szép, dolgos kezével csak tesz, csak tesz, mindig csak tesz abba a pénztárcába.Ahelyett, hogy az elmúlt nyolc évet arra használták volna, hogy olyan nyugdíjrendszert építsenek ki (ha már a magánnyugdíjalapot szemrebbenés nélkül ellopták), amelyik mellett nem szorulnak szánalmas Bözsi-utalványokra és pár ezres nyugdíjprémiumokra, ugyanolyan kiskorúsított, megvásárolható konglomerátumként tekintenek a nyugdíjasokra, mint egyébként – lássuk be – mindegyik eddigi kormány. És nem arról van szó, hogy a nyugdíjrendszer fenntarthatatlanná válása hungarikum, vagy hogy bárki sajnálja ezt a pénzt az idősektől, mert nem. De olyan léptékű a kivándorlás (amiről egy szó nem esik) és a népességfogyás (amire változatlanul nincs megoldás), hogy a magyar társadalom nem bírja kiváltani azt a gigamértékű kormányzati korrupciót, ami egyenesen válságossá teszi ezt az egész rendszert.
www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155632224421093/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.