A Fidesz várja a Soros-alapítvány és a migrációt támogató "Soros-szervezetek" válaszát arra, hogy pontosan hány migránskártyát töltöttek már fel "Soros-pénzekkel".

Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a frakció szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy

"nagy a sumákolás" a migránskártyák körül.

Sem az Európai Bizottság, sem az ENSZ, sem a "Soros-hálózat" nem ad egyenes választ arra, hogy pontosan hányféle bankkártyával, összesen mennyi és milyen pénzzel látták el a migránsokat – mondta.

Most kifejezetten a "Soros-hálózathoz" fordulnak és várják a válaszukat, "hány migránskártyát töltöttek már fel Soros-pénzekkel"

- közölte.

Halász János hozzátette:

a "Soros-hálózat" nyíltan benne van a migráció finanszírozásában.

Azt eddig is tudtuk, hogy a bevándorlást szervező NGO-k "Soros-pénzekkel" működnek, de most már azt is látjuk, hogy

a migránskártyák is "Soros-pénzekkel" vannak kitömve.

A "Soros-birodalom" ezzel is segíti Európa elárasztását migránsokkal való – jelentette ki.

Felháborító, hogy Brüsszel bevándorláspárti vezetői mindezt nemcsak szó nélkül hagyják, de valószínűleg segítik is

- tette hozzá.

A frakció szóvivője azt mondta:

ennek véget kell vetni, Európának új vezetésre, új Európai Parlamentre van szüksége, amely megakadályozza, hogy a bevándorláspárti erők tönkretegyék Európát, megvédi Európát a bevándorlástól.

A Fidesz szerint "nagy a sumákolás" a migránskártyák körül és azok "Soros-pénzekkel" vannak kitömve – videó

Fotó: YouTube/Fidesz

Halász János egy kérdésre válaszolva hangsúlyozta: a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár, az elmúlt évek európai merényleteiben több mint háromszázan haltak meg, és volt olyan merénylet, amelyről bebizonyosodott, hogy "magukat migránsnak hazudók követték el".

Több mint 70 ezer migráns van úton, akiknek az a céljuk, hogy Magyarországon keresztül Európába jussanak, ezért a migránskártyák ügye biztonsági ügy is

- jelentette ki.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő.
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
ennyit erről !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@kereső: ...tisztelem az optimizmusodat! ;-)
Shikari
Mióta a terrorizmus elleni harc és a pénzmosás felszámolása ellen fellépett az Eu, minden bankszámlához személyes adatokat kell hozzárendelni. Most a saját szabályaikat rugták fel, hogy Európát eláraszthassák ezzel a migráncs csürhével!
Gyakorlatilag minden migráncs támogató Európa és a fehér ember ellensége és így is kellene eljárni velük szemben. Haladéktalanul mindet kitoloncolni Afrikába és soha vissza nem engedni!
Yoda69
"Több mint 70 ezer migráns van úton, akiknek az a céljuk, hogy Magyarországon keresztül Európába jussanak, ezért a migránskártyák ügye biztonsági ügy is"

Azt meg tedd hozza te idiota vadbarom, hogy utkozben megeroszakoljak a lanyainkat, asszonyainkat. A ferfiakat es gyerekeket magukkal hurcoljak rabszolganak. Felegetik falvakat, a termoldet soval szorjak fol.
Igy sokkal hatasosabb lenne.
namihami
"" Nagy a sumákolás""---mondta egy fideszes korifeus. Másokkal kapcsolatban...
ENNYI...
Szeparepa2
Juj de csúnyán fogjátok végezni hazaáruló patkányok... de fogom élvezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok