Luxusautóbérlés, Tesco-bevásárlás kevés másfél milliárd forint uniós támogatáselőleg eltüntetéséhez, az eurók egész céghálón keresztül szöktek el például abban az EU-s mintadarabnak szánt projektben, amelyet cseppfolyósgáz-üzem és kúthálózat fejlesztésére nyert egy magyarországi konzorcium. Lengyel cég gyártott berendezést, szingapúri adta el, törökországi szállított, a szingapúri kereskedőnek egy észt társaság váltójával fizettek (csak előbb még megpördült egy máltai cégnél, egy bizalmi vagyonkezelőnél, apport, tőkeemelés is lett belőle)... Bonyolult manőversorozattal kövezték ki a brüsszeli pénzek útját, aminek a végén, Magyarországon aztán nem épült meg semmi. A nyomozást elrendelték a költségvetési csalás gyanús ügyben. A gázos sztoriban volt egy olcsó gyártó, gründoltak – álruhában ugyan, de alighanem az uniós támogatást elnyerő magyar kuncsaftok – egy szingapúri céget. Ez tízszeresére felsrófolta az árat, neki nem létező know-how vásárlására kibocsátott máltai váltóval fizettek,

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A nemzeti birkákon kívül valaki meglepődik ezen ?
justhpeter
A nemzeti birkákon kívül valaki meglepődik ezen ?
lampa laz
Ennyi "kivállóan" szakképzett bűnöző a világon nincs mint nálunk, a fideszben.
Madácsi Pali
Működik a Nemzeti Együtt Rablás. Az uniós ügyészség sok ilyen csodát tudna felszínre hozni, ezért sérti a szuverenitásnak álcázott, valójában a fideSS fehér galléros bűnözőinek érdekeit.
dr. prédikátor
Ilyen a kurbány gengsztermaffia!!! Lopnak ,csalnak hazudnak!!!
1magyar
Ezért vagyunk mi olyan szegények, a nép nagy része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.