Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa szerint "az ellenzéki pártokra" – akárcsak a bevándorlás kérdésében – a családtámogatási rendszer további bővítésében sem lehet számítani.

Deák Dániel arra reagált az M1 aktuális csatornán kedden, hogy Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő a nap folyamán a parlamentben a családokról szóló nemzeti konzultációt bírálta, és felszólalása végén széttépett egy konzultációs ívet.

A politológus azt mondta: azért is érdekes, hogy a konzultáció ilyen indulatokat vált ki, mert "nemzeti sorskérdésről" van benne szó. Úgy folytatta: a demográfiai kihívásokra minden európai kormány próbál válaszokat adni, Nyugaton többen a bevándorlásban látnak lehetőséget, a magyar kormány viszont a családtámogatáson keresztül szeretné orvosolni a problémát.

Deák Dániel úgy fogalmazott: "lényegében nincs olyan kérdés" a nemzeti konzultációban, amellyel "egy magyar ember ne értene egyet".

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Hazug dög!

Ámde, ezzel szewmben:
Egy újabb tanulságos felmérés! Hogy a fene enné meg! Nőke! mindenben CSAK HÁTRÁNY
éri!!! :( :(

www.penzcentrum.hu/vasarlas/igy-huzzak-le-mindenhol-a-magyar-noket-eszre-sem-veszik-mennyivel-tobbet-fizetnek.1071978.html
kereső
Ennyit a fideszes parlamentről- és a remélhetőkleg "független" politológus úrról.:
"A DK-s Székely Sándor szeretett volna a lakhatási válsággal foglalkozó esetibizottságot alakítani az Országgyűlésben, de a kormánypárti többség az 54 támogató szavazattal szemben simán leszavazta azt - írja a 444.hu.
Az ellenzéki képviselő javaslata szerint a "Kilakoltatási és lakhatási válság felszámolását előkészítő eseti bizottság" célja az lett volna, hogy „javaslatokat tegyen az utóbbi hónapokban tapasztalt növekvő számú kilakoltatás és az ennek következtében kialakított lakhatási válság megszüntetésére.”
„Miközben a kormány meghirdette a családok évét, a tél előtt kisgyerekes családokat fenyeget az a veszély, hogy utcára kerülnek és hajléktalanná válnak. Ma 100 000 embert érint ez a probléma, ami időzített szociális bombát jelent az egész ország számára."
Székely egyúttal a bizottság révén felmérte volna a veszélyeztetett, különböző élethelyzetben élő családok, és egyedül élő emberek helyzetét, a kilakoltatások okait; így az is kiderült volna, hogy hány kisgyermekes családot érint a kilakoltatás és lakásvesztés, milyen speciális védelemre és támogatásra van szükség az ő esetükben."

A "Családok ÉVE"! -fidesz parlament módra!!!Ki francot képviselnek???ezek az aljasok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.