A bevándorláspárti erők rákapcsoltak és egyre intenzívebben akarják erőltetni a migrációt – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

"Pénzt is osztogatnak a migránsoknak" – a Fidesz szerint Brüsszel "újabb elképesztő terméke" a migránsvízum és migránskártya – videó

Fotó: YouTube/Fidesz

Brüsszel jelenlegi bevándorláspárti többsége továbbra is ontja magából a migránspárti intézkedéseket és javaslatokat, legújabb elképesztő "terméke" a migránskártya és a migránsvízum – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs hozzátette, hogy

a migránsvízumnak és migránskártyának is ugyanaz a célja: minél több bevándorlót minél gyorsabban bejuttatni az Európai Unió területére.

A migránsvízumról – amelyet brüsszeli bürokrata körökben humanitárius vízumnak neveznek – jelen pillanatban tárgyal az Európai Parlament – tette hozzá.

Mint mondta,

a javaslat lényege, hogy európai unión kívüli külképviseleteken gyorsított és egyszerűsített eljárásban kapnának vízumot azok a bevándorlók, akik az Európai Unióba kívánnak utazni.

Anélkül kapnák meg ezt a beutazási engedélyt, hogy megvizsgálnák, kik ők valójában, mind a személyazonosságukat tekintve, mind azt a tényt, hogy vajon felmerülhet-e a jogosultságuk menekültstátuszra – mondta.

Hozzátette:

az EU így gyakorlatilag feladná az előzetes ellenőrzés jogát és gyakorlatát, és tömegeket utaztatna be könnyített formában az Európai Unió területére.

Ezzel a lépéssel gyakorlatilag kikerülnék a határvédelmet és a nemzeti hatóságoknak azt a jogát, hogy bevándorlási, menekültügyi kérdésekben döntést hozzanak – fogalmazott.

A politikus szavai szerint

az is tudható, hogy "pénzt is osztogatnak a migránsoknak", és "bevándorlók tízezrei kapnak migránskártyákat, név nélküli bankkártyákat, amivel aztán pénzhez tudnak jutni".

A migránskártyákra az eddigi információk alapján mind az EU, mind az ENSZ egy intézménye és

Soros György körei is utalnak pénzt.

Az, hogy pontosan mennyi pénzt utalnak, pontosan hányféle ilyen migránskártya létezik, ezt nem tudhatjuk pontosan – mondta.

Brüsszel jelenlegi bevándorláspárti többsége továbbra is ontja magából a migránspárti intézkedéseket és javaslatokat – szögezte le Hidvéghi Balázs.

Ezek közé sorolta a migránskártyát, a migránsvízumot, de, mint mondta ide tartozik az a törekvés is, hogy a migrációt ember jogként ismerjék el. Hangsúlyozta: ilyen az a javaslat is, amely a Soros György által finanszírozott bevándorlást segítő szervezeteknek nagyobb szerepet és nagyobb pénzügyi támogatást szán.

Hidvéghi Balázs kiemelte:

a tavaszi európai parlamenti választáson "meg kell állítani a bevándorláspárti, önsorsrontó brüsszeli elitet".

"Ha ők maradnak domináns pozícióban, akkor az egész Európai Uniót gyakorlatilag bevándorló-övezetté tennék" – fűzte hozzá.

Arra a felvetésre, hogy felvételek szerint színészkedésre oktatják a menekülteket egyes szervezetek aktivistái, Hidvéghi Balázs azt mondta, köztudott, hogy az illegális bevándorlást segítő szervezetek, köztük kiemelten a Soros-szervezetek, "sportot űznek abból, hogy kijátsszák a törvényi kereteket", és ebbe "beleillik", hogy

hazugságra, szerepjátszásra oktatják őket.

A Gruevszki-ügyre is reagált

Kérdezték azzal kapcsolatban is, hogy Magyarországon tartózkodik és menedékjogot kért a magyar hatóságoktól a hazájában hivatali visszaélés miatt börtönre ítélt Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök. A kommunikációs igazgató leszögezte:

Magyarországnak töretlen joggyakorlata, hogy a valóban üldözötteknek Magyarország menedéket ad, és ennek eldöntése az erre hivatott hatóságnak a feladata. Magyarországon egy olyan politikus kért menedéket, akit egy baloldali kormány – amely mögött Soros György befolyása nyilvánvalóan kimutatható – e pillanatban üldöz és fenyeget

- tette hozzá.

Vannak olyan, szintén szocialisták vezette országok az Európai Unióban, például Málta, ahol újságírókat gyilkolnak meg. Más országokban "csak" fenyegetőznek és politikai riválisokat üldöznek – mondta Hidvéghi Balázs.

Jelezte ugyanakkor, hogy, nincs információja arról, milyen módon érkezett Gruevszki az országba és hol van jelenleg.

A politikust kérdezték arról is, hogy ebben az évben 2400 embert lakoltattak ki eddig. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: a Fidesz-kormány mindent megtett, hogy a nehéz helyzetbe került embereken segítsen, például körülbelül ezermilliárd forint került vissza az adósokhoz a devizahitelek kivezetésével, akiknek pedig ezek az intézkedések nem segítettek, létrehozták a Nemzeti Eszközkezelőt, és a családi csődvédelmet is.

Hidvéghi Balázs arra a kérdésre, mit üzen a tanszabadságért jelenleg is tüntető egyetemi diákoknak, azt válaszolta, azt, hogy Magyarországon tanszabadság van.

A Demeter Márta (LMP) ellen indult ügyészségi nyomozásról pedig azt mondta, az ellenzéki politikus alkalmatlan és méltatlan arra, hogy honvédelmi és nemzetbiztonsági ügyekben aktív legyen, mivel "szűklátókörű politikai haszonszerzés" miatt minősített adattal élt vissza és veszélybe sodort magyar katonákat.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Magyarországnak töretlen joggyakorlata", hogy pénzért mindenkinek adnak letelepedési engedélyt. Védj meg minket Viktor! Soros, Brüsszel, zsoldosok! Nincs olyan nap, hogy Brüsszel ne próbálná meg aláásni a magyar demokrácia intézményét. Egyszerűen nem képesek elfogadni, hogy a magyar nép tiszteli és becsüli Orbán Viktort és kormányát, akik megvédenek bennünket a csúf, gonosz migránsoktól, akiket Soros György küldött Európába, hogy azok leigázzák a keresztény kontinenst. De mi nem hagyjuk! Ha már Hidvéghi Balázs megkéri valamire a kormányfőt, akkor én is élnék ezzel a jogommal: Orbán Viktor fejezze be a magyar nép nevében történő állandó háborút Brüsszellel, ugyanis erre senki nem kérte fel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Magyarországnak töretlen joggyakorlata", hogy pénzért mindenkinek adnak letelepedési engedélyt. Védj meg minket Viktor! Soros, Brüsszel, zsoldosok! Nincs olyan nap, hogy Brüsszel ne próbálná meg aláásni a magyar demokrácia intézményét. Egyszerűen nem képesek elfogadni, hogy a magyar nép tiszteli és becsüli Orbán Viktort és kormányát, akik megvédenek bennünket a csúf, gonosz migránsoktól, akiket Soros György küldött Európába, hogy azok leigázzák a keresztény kontinenst. De mi nem hagyjuk! Ha már Hidvéghi Balázs megkéri valamire a kormányfőt, akkor én is élnék ezzel a jogommal: Orbán Viktor fejezze be a magyar nép nevében történő állandó háborút Brüsszellel, ugyanis erre senki nem kérte fel.
solidedge
A Fidesz a sorozatos migránsozással átkerült a hülye gyerek kategóriába.
kokopelli
@Eladott Ország: Az ember természeténél fogva naív! Amikor azt gondolja,hogy ezek a
getzik elérték már a Mariana-árok nívóját,akkor még lépnek egyet lefelé! Ez a Csita fazon
ugyan abból az erjesztett ß@rból van összeragasztva!
fideszes gyökér
csak annyit mondok: letelepedési kötvény

ps: maffiózók dédelgetése a te pénzeden. Pl. Macedónia főgecijének kis hazánkban való nyaraltatása.

Te is erre szavaztál, nem?
Pálinkás Pál
Nem ismerős narancsköcsögök...ti is csináltatok ilyet,úgyí hívjátok hogy letelepedési kötvény!!!
cikicakk55
miért bántja Orbánt az,ha tényleg így van? Egyik Migráns sem ide,ebbe az országba akar jönni. Nem kell tőlük féltenünk sem a munkánkat,sem az asszonyainkat,sem a lányainkat.Egy igazi migráns megindulásnál az a nagyon drága kerítés annyit érne,mint ha egy cérnaszál lenne kihúzva. Amennyiben tényleg ennyire hülyék élnek az Eu-ban védje meg magát minden ország,ahová ezek vízumot akarnak kapni. A letelepedési kötvény ugyan az,csak ott nem a migránsokat pénzelték,hanem Orbánt és csapatát,de több milliárddal összesen,amit majd a népnek kell visszafizetni. Amit Soros és a szervezetei költenek a migránsokra,azt egyetlen eu-s állampolgárnak nem kell az adójából visszafizetni.Nem kell a süket duma,még akkor sem ha van pár párt az EU-ban akiknek érdekük lenne a menekültek befogadása. Azt meg kifejezetten kizártnak tartom,hogy minden ellenőrzés nélkül bár ki kaphat vízumot,még ideiglenesen is.
durbincs
@kokopelli: azt Karmát már megdöngette ? Ploesti plékakas ?
durbincs
@kokopelli: Azt a Dögös Mezitelen Shakira Posztert ? meg csak, a plafonra ragasztotta ? miiiiiiii
Ploesti Plékakas ? míg a 102 éves, ráncos Karmát ábriktolja ?
durbincs
@kokopelli: de ez már biz nem is 18+os fenőt sex ? lassan ott x 10 szorzó ?
durbincs
@magyarbakancs: látni a betűvetés-fonás nincs a vérébe,de a vetőmag meg hullik a szájából?
Ploesti-bánya tahó ? igaz babacsuka ? mert hát az is maga ? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a másiknak / azt nehogy má még az 50IQ-ja ide fagyjon
maga fogyatékkal élő ? na @simmering73: -ról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly
kokopelli meg döngeti karmát ? "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 102 éves vigözvegy ?
durbincs
@Eladott Ország: de magát megint lehülyézték ? s csak maga nincs az eszénél ?
ibn Said
Hidvéghi Balázs! Allah növessze nagyobbra az eszed (szakállad már van), és használd is!
Amyranna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Czibor45
==_-==Itt Megtalálja Meztelen Lányok a te szomszédság : Huit.Re/Lanyok
Nessy
@ibn Said: Amennyit mi költünk a határon túli szavazatokra , arról mi a véleményed kis Balázs? Már megint olyanról beszél, aminek csak a fele igaz.
ibn Said
@Nessy: Kedves "Nessy"!
Nem emlékszem hogy együtt tevegeltünk a sivatagban Soros pénzén, de ez most mellékes!
A határon túli "magyarok" (már ha azok!), ne szavazzanak a Magyarországon élők helyett, ne szavazzanak más ország dolgairól! A rájuk költött pénz pedig nem más mint szavazat vásárlás!
Ezt minden épeszű ember tudja!
Czibor45
=---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Szeparepa2
Ez is már abszolút a 30-as évek eleje hangulata... nyilvánvaló hogy ez is a náci hazaáruló tolvaj szarbánmaffia trükközése... de amúgy valóban vannak kártyák és levehet róla havi egyszer kb 100 eurót a migró... többször nem, és egy ember csak egy kártyát használhat, mivel bele kell nézzen a kamerába az automatán aki használja a pénzt...
m73
Ennek a baromnak is csak a szar folyik ki a száján.Értelmeset még nem tudott mondani.
papa.49
Kis hidacska te NAGYON HÜLYE VAGY !!!
MÉG NEM MONDTÁK NEKED ???
durbincs
@papa.49: csukjon szájára már lakatott ember ? mert állandóan kisípolják a csúnya részeket ?
durbincs
@kokopelli: Azt a Dögös Mezitelen Shakira Posztert ? meg csak, a plafonra ragasztotta ? miiiiiiii
Ploesti Plékakas ? míg a 102 éves, ráncos Karmát ábriktolja ?
cs.n.
Hagyjuk már a dumát, hogy "szerinte", meg hogy ez egy politikus. Csak egy beszélő öltöny beépített magnóval.
Lepényleső
Az Unio ellopta a fydes ötletét,csak átnevezte? Ez pont olyan mint "Magyarország"
letelepedési kötvénye? Aki a kvótát befizeti fydes zsebbe,az előtt nyitva országunk
kicsi kertje? Addigi esetleges bűnözői élete elfelejtve,évek múlásával a kvóta többszöröse
visszafizetve,a honi adófizetők terhére?
1magyar
A németek is börtönbe küldhetnék már a vezetőiket! Nem értik mit tesznek? Eladják őket.
Eladott Ország
Az öltönyös szóhurcoló/ kormányfelszopó senkiházi is érzi, szorul a hurok, mert kinéz egy kurvanagy botrány. Vagy több. Miközben a kereszténynácifeudálisék habzsolják két pofára a közpénzt, az Unió hócipője mintha kezdene megtelni. Sorra jönnek a vizsgálatok és bár eddig nem adtak ki az eredményekről olyan közleményt, ami a teszkógazdaságos csirkefarhát mellől értelmezhető lenne – más nyelvet meg nem beszélnek honvédőék -, de ha mondjuk berekesztik a támogatások kifizetését, azt a legsötétebb bárgyú is megérti, mert a bőrén fogja érezni. Az odáig ki a faszt érdekel, hogy a gázszerelő és a drága vő zsebre pakolja az országot? Senkit. A Balaton eddig sem volt csirkefarháték nevén, ezután se lesz, akkor ki a francot érdekel, kinek a nevén van? Na de ha majd nem jön a nyugdíj, ha megszűnik hirtelen a munkahely – mert nem lesz miből finanszírozni az építkezést, ahol a többre hivatott eddig maltert kevert – akkor kitör a gyalázat. Mert a jómagyar ember semmiből nem ért, csak abból, ha bele verik a fejét a saját seggébe. Most nagyjából ebbe az irányba tartunk. És ez elől menekülnek nagytudású politikusaink. Na, innen érdemes figyelni a kormány naponta durvuló kirohanásait Brüsszel ellen. Két eset lehetséges. Vagy mi fogunk kegyetlenül rábaszni – mármint mindazok, akik nem diktatúrában óhajtják elfogyasztani életük utolsó karácsonyi konzum szaloncukorkáját is -, vagy Orbánék fognak rábaszni. Mit mondjak, én az utóbbi verziónak szurkolok.
durbincs
@magyarbakancs: azt megy a bányalóvizelet vedelés Büdös baki ? nagyon lakkosak má a kis mondatai ?
Philasina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
kolnidre
Hidvégi épp most beszél a tv-ben. Bocsánat.Megyek hányni.
durbincs
@Philasina: Nyüves Herélt... abbahagyhatná már ,mert .ez se jött be !!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. November 26., 08:42
Meztelen fotót osztott meg magáról Jennifer Lopez
Itthon - 2020. November 26., 08:30
Borbély Alexandra is elkapta a koronavírust
Itthon - 2020. November 26., 07:44
Elkapta a koronavírust Kis Grófo