A sportlétesítmények, stadionok igen költséges fenntartása, üzemeltetése komoly gondokat okoz az érintett sportszervezeteknek. Ennek enyhítésére is lehetőséget adhat a kormány az új adócsomag elfogadásával. Amennyiben zöld utat kap a csomag, a jövő évben már

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
közpénzen az aki épíítette ötletelte ÁLLJON NEKI CSÁKÁNNYAL, NAGYKALAPÁCCSAL és dózerolja ujra termőföldé nemhogy a köz pénzét 2 x BASSZA EL , ó hogyne, orvos meg nővér már max. Londonban lesz elérhető . A tulajdonosnak hozza a hasznot fizesse ha már néki stadion kellett,
CsipkeRózsa
Mikor hoznak törvényt arról, hogy az embereket fenn kell tartani közpénzből. Az összes rászorulót ide értem.

Nem csak mindig siránkozni, hogy pl. a hajléktalan tehet a sorsáról, milyen "fenntartásuk" van, hogy tudjanak enni, lakni normális körülmények között a kormány, ill. a 'közpénz" részéről?

A gondolkodó embereknél már -a sok sportlétesítmény építésekor, felújításakor -felvetődött a fenntartás, üzemeltetés kérdése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.