A macedón belügyminisztérium Nikola Gruevszki volt miniszterelnök kiadatását kérte Magyarországtól – jelentette be Zoran Zaev macedón kormányfő szerdán Szkopjéban.

"Magyarország ne védjen egy bűnözőt!' – A macedónok a szökött exkormányfő kiadatását kérik
Fotó: MTI

A Szabad Európa Rádió balkáni irodájának macedón internetes oldala szerint Zaev hozzátette:

kormánya azt várja Magyarországtól, hogy mutasson példát, és ne védjen olyan bűnözőt, aki a Macedónia állampolgárainak kárt okozott. "Milyen motivációt jelentene az nekünk, tagjelölt országoknak, ha az Európai Unió egyik tagországa a bűnözők menedékévé válna, és nem tisztelné a nemzetközi gyakorlatot és a nemzetközi jogot"

- vetette fel a kormányfő.

A Vesti.mk beszámolója szerint Zoran Zaev a sajtótájékoztatóján gyávának nevezte hivatali elődjét. Mint mondta: Nikola Gruevszki egész idő alatt azt állította, hogy vállalja a felelősséget, és Macedóniáért kész börtönbe is vonulni, hogy másokat ne állítsanak bíróság elé, amikor pedig eljött a felelősségre vonás ideje, elmenekült. Zoran Zaev tagadta, hogy lett volna bármiféle korábbi politikai megállapodás közte és Gruevszki között arról, hogy utóbbi "megúszhatja a börtönbüntetést".

"Meggyőződésem szerint Gruevszki előbb vagy utóbb visszatér, és letölti a büntetését, és a bíróság előtt azokban az ügyekben is védheti magát, amelyekkel még gyanúsítják"

- fogalmazott a macedón kormányfő.

A macedón belügyminisztérium szerdán hangsúlyozta: egyetlen ok sincs arra, hogy Nikola Gruevszki menedéket kapjon Magyarországon.

Nikola Gruevszki 2006 és 2016 között volt Macedónia miniszterelnöke, viszont a héten nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene, mert nem kezdte meg kétéves börtönbüntetése letöltését, amelyet hivatali visszaélés miatt szabtak ki rá. A politikus kedden a Facebook-oldalán közölte, hogy Budapesten van, és politikai menedékjogot kért a magyar hatóságoktól.

(MTI)

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánék értékrendjében nem bűnöző, csak pont olyan aljas korrupt gazember, mint ők! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Azért kollegialitás is van a bűnözők között.
RonaGyuri
Orbánék értékrendjében nem bűnöző, csak pont olyan aljas korrupt gazember, mint ők! =))
Zeta
Nálunk köztörvényes bűncselekményért nem jár büntetés! Bizonyitja ezt az eredendő bün az olajszőkítés, a privatzáció, nem kell sorolnom.
Egy szaros kocsi miatt el ne ítéljenek már egy ilyen "derék embert"! Föleg nálunk Eliosban.
cikicakk55
"kormánya azt várja Magyarországtól, hogy mutasson példát, és ne védjen olyan bűnözőt, aki a Macedónia állampolgárainak kárt okozott. "
Magyarország kormánya sokkal nagyobb és több bűnt követett el eddig a népe ellen,mint a Macedón Miniszterelnök. Naná,hogy Orbán megvédi,mert ha kiadnák,akkor saját magát is minősítenie kéne. Kéz kezet mos alapon. Majd csak sikerül a csutinak az egész Európát Magyarország ellen hangolni. Engem csak az bánt,hogy egy skizofrén hatalom mániás és pénzügyileg telhetetlen ember miatt egy egész ország meg van bélyegezve. 9,5 millióan élünk ebben az országban és a Fidesz szerint 2,6 millió ember szavazott rájuk( én kizártnak tartom,mert a megzsarolt közmunkásokat és a megvásárolt cigányokat nem lehetne bele számolni. Sajnos még így is a vidéken élő szegény réteg, a média egyoldalúsága miatt,csak azt tudja amit a Fidesznek jó,így Ők elhisznek mindent és rászavaznak a " jótevőre" Na itt kéne az ellenzéknek a sarkára állnia és a párt pénzt,amit a dolgozó emberek adójából kapnak,arra fordítani,hogy az ilyen eldugott falvakban,városokban a szegény emberek is igaz hírekhez jussanak. Na de az ellenzéknek nem érdeke,hogy megszűnjön a Fidesz,mert akkor náluk is tisztogatás lenne.
Czibor45
Itt Megtalálja Meztelen Lányok a te szomszédság : Huit.Re/Lanyok
Amyranna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
namihami
@Czibor45: @Amyranna: Srácok (ha egyáltalán nem egy személy) hagyjátok már abba. Higgyétek el, akinek kell, az már tudja, mi pedig már unjuk.
nezelodo
Nézzük a dolog jó oldalát, Orbán végre talált egy migrát, aki kopogtatott az ajtaján, ráadásul az elfogadott, és nagyra tartott hasonszőrű cimbije jött. Rossz hír, akiket a mi nagy vezetőnk pártfogol, sorban meghalnak vagy elbuknak.
Nessy
Pártunk és kormányunk a "független főügyészünkkel" karöltve annyi bűnözőt véd, hogy eggyel több, vagy kevesebb, már nem számít!
Sámannus
Lasz még olyan hogy a zabszem nem fér majd a seggetekbe.
Hellcat
Ne védjen? De hát itt a kormány nem ért máshoz...
Czibor45
--Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
simmering73
Zoran Zaev nem ismeri a mondást: Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
Gauntlet
Na azt leshetik: nálunk a teljes parlamenti többség bűnszövetkezet!
Gauntlet
@simmering73: csak ha az érdeke úgy hozza...
Sámannus
A getzik osztódással szaporodnak, mint az amőbák eszük is csak annyi.
Eszük egy kalap szart sem ér.
anima
Magyarország nem egy bűnözőt véd, hanem sokat.
A három millió geci országa!

Milyen a tök geci buták között normálisnak maradni?
Hát elég nehéz!

Gondolom eddig is tisztán látszódott, hogy nem a toleranciatűrő képességemmel van gond, hanem a a toleranciaképességemmel visszaélő suttyó buta bunkó geci magyarokkal.
Nem?
De !!!
Ti geci magyarok, az átlagnál is butábbak vagytok !!!
Fenntarteni a butaság kultúráját?
Beteg állatok !!!

A ti kereszténységetek, kultúrátok, csak egy hímzett falvédőszöveg - és ezt véditek, miközben ezerrel halad meg a jövő titeket?

Menjetek a picsába mind!
anima
Igazából a múlt halad meg titeket, de ezt végképp nem tudnátok felfogni.
Milyen múlt?
Az a múlt, amikor még nem volt a föld sem.
Majd biztos elkezdem megmagyarázni...
Nem, nem kezdem el.
Tisztán látszik, hogy csak a vég idején értik meg néhányan a lényeget.
Addig... most... semmi értelme az élet értelméről beszélni.
Lehet mesélni az élet értelméről, de amíg nincs megértés, addig nincs értelme ragozni.

Lehet, hogy elkezdem egyszer,
De mit is kezdenék el?
Qrva sok ember halt meg tudatlanul az évezredek alatt, de ne sajnáld őket jobban az ő tudatlanságukat, mint a magadét.
Mert te, aki azt hiszed, hogy tudod, ugyanúgy nem tudod - a magad korában.

Szeretnél beszélni róla?
Én tényleg qrvára tudok mindent.
Annyira vicces ezt írni, mert közben rengeteg ember érzi jól magát körülöttem.

Szeretek élni, szeretek meghalni - ölve, vagy halva - mindent szeretek, ami emberként kapható.
colibri
Azért az a hír nem semmi, ami már futótűzként terjed az interneten, hogy ez a bűnöző macedón az első éjszakát a körúton egy luxushotelban töltötte és azóta bevackolta magát az orbán házába!
Lehet, hogy most banánhéjra lépett orbán? Nem létezik, hogy minden következmény nélkül maradjon!
menekült
@Horizont: Én nem tudom, milyen férfi, de női ruhában elragadó lehetett. :DDD
colibri
@menekült: Vadai ma este cáfolta a női ruhás storyt.
colibri
@Horizont: A németek tudták, hogy orbán már tavaj megígérte neki, hogy befogadja, ha elítélik. A németek ezt már akkor elárulták, mikor a külügyér még se nem cáfolta, se meg nem erősítette, hogy itt van Magyarországon.
cs.n.
@Horizont: Számomra már eleve a halálos megfenyegetés furcsa. Amire hivatkozik. Hát bakker, ott a sitten nagyobb biztonságban lenne az őt állítólagosan legyilkolászni vágyóktól, mint erre-arra grasszálva. Nyilván nem kocsmai késelőkkel raknák egy cellába két évre, akik kinyírnák egy beígért fél doboz cigiért.
Manhattan
A háborús országból menekülő gyerekeket nem fogadják be, sőt büntetlenül megrugdoshatja őket egy náci kurva. A mocskos bűnöző férget, aki demokratikus országból szökik, mert az általa elkövetett bűncselekményekért jogerősen elítélték, meg befogadják. És tényleg annyit tudtak rá kitalálni, hogy Soros?

Azt kívánom Hídvégi Balázsnak, hogy már holnap keresnie kelljen egy országot, amelyik őt befogadja az üldözés miatt. Sőt az összes fideszesnek ezt kívánom, a szavazóikkal együtt. És remélem, hogy kiéheztetett, felbosszantott pitbullok fogják üldözni őket. Tényleg nem értem azt a milliónyi fidesz szavazót, aki nem érzi, nem érti, hogy mi folyik ebben az országban. Vagy ha érti és érzi, akkor már végképp nem tudom felfogni, hogy mégis miért jó ez nekik?
verőce21
Ezt a macedón miniszterelnököt azért buktatták meg... a bevándorlásbarát szocialisták, mert eredményesen védte a macedón határt a beözönlő ázsiai "menekültektől". Így megnyílt a balkáni útvonal számukra.
nezelodo
@fideszes gyökér: "ráadásul Soros György buktatta meg!"
Majd befogadjuk, és az ellenfeleinek meg odaküldjük a CÖF-ünkt, meg a csizit dobtárassal (biztos megvan még neki a zsírpappírban), és jól elrendezi őket sorosostól, civil szervezetestől, potya bankkártyástól, megmentve Európát, sőt az egész világot. A főnök meg az oválisban büszkén de szerényen mint az ibolya, fogadja majd az ott lakó hódolatát.
Yoda69
Mar megint Magyarorszaggal takaroznak!
Csak az egyik maffiozo vedi a masikat. orban es kormanya illegitim. Csalassal szerzett hatalom nem jogositja fel oket oket, hogy Magyarorszag neveben barmit is csinaljanak.
Kizarolag a sajat nevukben tesznek akarmit, es a bukasuk utan is a felelosseg csak oket terheli.
dr. prédikátor
Ez a Gruevszki se véletlenül "menekült" ide! A cigus fecalicus nagy barátja , nyilván megbeszélték!!!
Lepényleső
Madarat tolláról,embert barátjáról ismerjük meg. Ez igaz lehet akkor is,ha az igazból
lemarad az i,s ami marad,kerül az ember elé?
1magyar
Ha valóban vesztegetés miatt ítélték el akkor igen nagy szégyen a kormánynak ha védi.
kereső
"„Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint Macedóniába 30, Szerbiába 15 rendőr utazik, aki járőrszolgálatot lát majd el.

Feladatuk:
a jogellenes határátlépések megelőzéséért és felderítéséért, illetve közreműködik az embercsempészek és az illegális migránsok előállításában. A szakértők nemcsak a határ közvetlen közelében teljesítenek szolgálatot, hanem mélységi területeken is. Mindkét kontingens terepjáró szolgálati gépkocsikkal, éjjellátó készülékekkel, kézi hőkamerákkal, a Macedóniába utazó kontingens mobil hőkamerával is támogatja az érintett határszakasz védelmét."
A közlemény 2018.október 13-án jelent meg!
human
Az is lehet, hogy közös ügylete van Orbán viktorral ami nem egészen tiszta jogilag és ezért Orbán valahol kényszerhelyzetben is van, és ezért segíti.
menekült
@human: A Pharaonnal is volt közös ügylete, pedig azt az Interpol köröztette, mégis letelepedési kötvényt adott neki és a szomszédjába fogadta. Akkor itt sem zárható ki valami sumák ügy. Hja, a pénz nagy úr, főleg ha 0rbán akarja nyerni a legtöbbet. A korruptak összetartanak.
verőce21
@Horizont: Elragadott a HÉV, meg a nagy szíved! Te is a kecskehenteseket várod epekedve? Lebontanád még a határkerítést is, ha odaengednének?

Ez a macedón miniszterelnök és kis országa hosszú ideig feltartóztatta a mocsok arab világ bűnözői csordáit. Ezért kellett megbuktatni. Még mi magyarok is voltunk ott segíteni a határvédelemben. De az olyan indulatúak buktatták meg - parlamenti bizalmatlansági indítvánnyal -, mint te is vagy. Aztán koholtak egy "korrupcióból származó" kocsivásárlási pert a nyakába, amiben gyorsan elítélték. Persze, hogy nem akarja letölteni a börtönbüntetését, inkább ideszökött, hiszen mi támogattuk a kerítésépítését.
Majd jönnek a választások, amiben újraválasztja a nép, és mi adunk Macedóniának egy miniszterelnököt. Így megy ez, Béjbi.
menekült
@verőce21: Na azért a koholt vád nem áll meg. Ennek a macedónnak több is van a rovásán, mint ami miatt elítélték. Csak nem véded a bűnözőt? Na szépen vagyunk!
verőce21
@menekült: Mi van még a rovásán? - mesélj
human
@menekült: Szerintem ez úgy megy, hogy Orbánnak van egy számlája külföldön. Aki oda befizeti a megfelelő összeget azt tárt karokkal, előre berendezett luxuslakással várja. Biztonságáról a TEK is gondoskodik némi felárért.
verőce21
@Horizont: Aki a muszlim betolakodók ellen fellép, vagy kerítést épít, és emiatt elítélik, az Mo.-n ideiglenesen mindig védelmet talál.
verőce21
Lehet, hogy egyszer még Trump-ot is nekünk kell befogadni, mert akadályozza a "menekültek" beözönlését és kerítést is építtet. Halmozottan bűnös emiatt.
Aki Én
@verőce21: 23:29 Megleptél. Nem tudtam ,hogy ilyen jó a humorod. :)
menekült
@verőce21: ma 09:56
Te nem tudod, hogy a Google a barátod? Olvasgass utána, sokminden van ennek a bűnözőnek a számláján.
csak úgy....
"Ezt a macedón miniszterelnököt azért buktatták meg... a bevándorlásbarát szocialisták, mert eredményesen védte a macedón határt a beözönlő ázsiai "menekültektől". Így megnyílt a balkáni útvonal számukra." Erre a sokatmondó mondatra gondoltál, @Aki Én: ? :)
Szerintem nem kap érte prémiumot,mert hiányzik belöle a Soros bérenc szöveg,de fejlödö tendenciát mutat a@verőce21: :)
tulipan
Újabb bizonyíték, hogy EZ AZ ORÁNI NARANCSOS-NÁCI MAGYARORSZÁG nem való a demokratikus UNIÓBA!!!.
444.hu/2018/11/14/az-uj-birosagokat-is-hozzacsaptak-a-magyar-kormany-bunlajstromahoz-az-eu-ban
tudode
Rossz fényt vet az exminiszterelnökre, hogy abban az országban KÉR MENEDÉKJOGOT, amely boldog ország lenne, ha "csak" egy Merci-mutyi elszenvedője lenne az ország!
.
www.google.hu/search?q=NER-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER-tagok+&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0.5823j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Tanulhatott volna az ex miniszterelnök: törvényesítetten TISZTA SOR!
menekült
@Shikari: Te tényleg egy ... vagy! De akkor is kimondtad az igazságot. A kormány majd eldönti. Nem a "független" igazságszolgáltatás, nem a "független" bíróság, nem a "független" menekültügyi hatóság, hanem a kormány. Hát ilyen országban élsz. Ha egyszer szembe kerülnél ezzel a kormánnyal, ne számíts igazságra. Gruevszki meg pont olyan "hazafi", mint aki most itt védi és dugdossa. A hazafiságuk kimerül abban, hogy hozzájuk dőljön a lé. Egy igazi mocskos hazaáruló mindkettő.
Aki Én
@Shikari a bolsi féreg: Hallgass buta kutya.
Aki vissza akarja hozni a bolsevista rendszert, aki recski mintára munkatáborokat akar üzemeltetni ahol bírósági ítéletek nélkül ártatlan emberek ezreit dolgoztatják halálra, az egy beteg tömeggyilkos, egy velejéig romlott és mocskos bolsevista állat.
papa.49
Ebbe még beletörhet a foga a csutigörénynek !!!
Aki Én
@menekült: Ennek a végbéllakó @Shikari: korcsnak hiába mondod, a propaganda nem ereszti.
Ő nem érti, hogy egy európai kormányfő miként értékelheti át egy szintén európai bíróság jogerős ítéletét. Most érdekes módon nem egy másik ország belügyeibe való beavatkozás...
Majd ő megmondja mi a tuti, majd ő közli, hogy a macedon hatóság nem jogszerű, mert elítélt egy bizonyítottan korrupt politikust. Még rájönnek a hívei, hogy ez bizony demokráciákban lehetséges forgatókönyv.
verőce21
@Horizont: Azt nem írják még a macedónok sem, hogy "lopott, csalt", ezt csak te írod indulatból. "hivatali visszaélés"-t említenek. Lehet, hogy jogerős építési engedély nélkül rendelte el a kerítésépítést.
Úgyhogy visszautasítom a rám kivetített hasonlatodat! Tanulj meg viselkedni.
human
@verőce21: Elég átlátszó és uncsi, hogy mikor Orbán bűnözőkkel parolázik sorosozásba kezdetek. Erről már Bencsik András is azt mondta, hogy dedó.
Tehát imádott Orbánod ezt az embert rejtegeti:
"Gruevszki éveken át lehallgattatott több ezer embert, köztük kormánytagokat, ellenzéki politikusokat, bírákat, újságírókat, civil szervezeti vezetőket és külföldi diplomatákat. A titkosszolgálattól kiugrott exügynökök által nyilvánosságra hozott felvételeken sok minden szerepelt: választási csalások előkészítése, zsarolási ügyek, korrupciós ajánlatok, sőt még néhány gyilkosság eltussolása is. A titkos lehallgatások kivizsgálására külön testület alakult, ám Gruevszki és pártja – amíg a VMRO-DPMNE 2017-ig hatalmon volt – ahol lehetett, szabotálta a vizsgálódást.
A lehallgatási ügy mellett több korrupciós vizsgálat is indult Gruevszki ellen, s eddig csak azt az ügyet zárták le, amelyben azzal vádolták a politikust – és ítélték két év börtönre –, hogy állami pénzen vásároltatott magának félmillió euróért egy páncélozott luxus Mercedest, s még egy kis készpénzt is kapott a kereskedőtől. Így azzal, hogy most elmenekült hazájából, nem csak a kétéves börtöntől próbálhatott meg elszökni, hanem a többi, még folyamatban lévő ügyben esetleg kiszabott büntetés elől is."
hvg.hu/vilag/20181114_Nikola_Gruevszki_az_ossorosozo

De védjed csak. Magadról állítasz ki bizonyítványt.
Philasina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
human
@Horizont: Azért nézi el, mert Orbán a bálványa és ha ez a bálvány ledől akkor még véletlen kiderülne, hogy tévedett vele kapcsolatban. Az ember meg nehezen látja be a tévedéseit. Van aki soha.
verőce21
@human: (18:14) Itt te kezdtél sorosozni, és a hozzád hasonlóak, én nem írtam ilyet.
Így magadról állítasz ki bizonyítványt. Együgyűségből.
verőce21
@Horizont: Na fejezd be ezt a "lopás, csalás" rágalmakat, írtam már fentebb!
"Nem válaszoltál arra se, hogy édesanyád arra nevelt-e..." - pont erre válaszoltam.
human
@verőce21: Valóban nem sorosoztál, csak migráncsozol amióta kiderült, hogy orbánod bűnözőt segít. Értem én hogy fáj beismerni és valahogy vissza kell vágnod, de ettől még Orbán pont olyan korrupt politikus mint akit bújtat. Azt is értem, hogy neked nagyon fontos, hogy kerítés legyen, de ez tényleg megér neked annyit, hogy egy nyilvánvalóan korrupt rendszert segíts?
verőce21
@human: Mert Orbán korrupt? Most hallom először.
Mire alapozod most ezt az újabb hazugságod? - mert az előbb már megbuktál az állításoddal.
verőce21
@Horizont: (19:31) Magadat Béjbi, ha eddig nem tűnt volna fel.
(Mert visszaszáll reád)
human
@verőce21: Jajj, hogy megbuktam :) Viszont mit szólsz a vádakhoz amiket írtam. Szerinted még mindig patyolat tiszta politikust rejteget Orbánod a hatóságok elől?
Hogy Orbán korrupt lenne? Mészáros gázszerelő hogy lett multimilliárdos röpke 5 év alatt? Még saját maga is elismerte, hogy ehhez Orbán is kellett.
verőce21
@human: Tudnod kellene bizonyítani is amilyen vádakat emlegetsz!
human
@verőce21: Magyarázd meg Mészáros gazdagodását légy szíves. 2010-ben 17 milliós bevétel, 2015-ben 17 milliárd. Na várom szerinted hogy lehetett ezt Orbán segítsége nélkül megcsinálni.
verőce21
@human: Én úgy olvastam, hogy pályázatokat nyert, de nem ismerem Mészárost. Annak az operaénekesnek a testvéréről beszélsz?
human
@verőce21: Hogy lehet, hogy 2010 előtt nem nyert pályázatokat? Agyműtétje volt közben?
verőce21
@human: Mondom, hogy nem ismerem M.-et. De valószínűleg most érett be ezekre a tenderfeladatokra.
Jézus mit csinált 30-31 éves koráig?
human
@verőce21: "De valószínűleg most érett be ezekre a tenderfeladatokra."
Kössz :D Ez tökéletes vége poénja volt a napnak :D :D :D
alfahir.hu/sites/default/files/styles/szeles/public/indexfoto/meszaros_0.gif
verőce21
@human: És Jézus mit csinált 30-31 éves koráig?
human
@verőce21: Várjál. Te most ezt itt komolyan kérdezed?
verőce21
@human: Mert kellett a megelőző felkészülési idő a feladatokra. Mint M.-nél. Csak Jézus addig jármokat faragott és az embereket tanulmányozta.
human
@verőce21: Ugye vigyorogsz mikor ezt írod? Tehát Mészáros 2010-ig gyűjtöttet a tudást és csak gyűjtötte és gyűjtötte és egy napon (pont miután Orbán miniszterelnök lett) Mészáros úgy érezte már eleget tud és milliárdossá válik?
verőce21
@human: Ez a legvalószínűbb verzió, amit írsz. :)
human
@verőce21: Már azt hittem komoly. ;)
tulipan
@durbincs: : azt megy a bányalóvizelet vedelés Büdös baki ? nagyon lakkosak má a kis mondataik ? Shikarival is megy a melegsex??,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.