Az elsőrendű vádlott ügyvédje azzal érvelt, hogy az előző tulajdonos, vagyis az állam hibázott, amikor tervezéskor nem vizsgálták meg megfelelően a talaj összetételét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Czibor45
---Itt Megtalálja Meztelen Lányok a te szomszédság : Huit.Re/Lanyok
Amyranna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
cikicakk55
Szerintem azon már túl vagyunk,hogy ki vagy mi okozta a gát átszakadását. Most az a helyzet,hogy az iszap károsultjainak tűnt el a több milliárd forintjuk,amit az Ő káruk rendezésére küldtek az összes Európai országból (is) Magyarországról is több millió forinttal nem tudnak elszámolni. Az biztos,hogy pénzt csak azok kaptak,akik személyesen átvették. Mi páran Hódmezővásárhelyről begyűjtöttünk ruhákat,takarókat,gyermekholmikat és a helyi vállalkozók és kereskedők,meg civil lakosok is,ki mennyit tudott adni,de készpénzt is kaptak.Mi semmit nem bíztunk a véletlenre. Innen több teherautó ment (ingyen,a cégek fizették a benzint) és páran kísértük is a cuccokat a személy autók is persze megpakolva voltak élelmiszerrel. Ott aztán azoknak adtuk át a pénzt és a ruhaneműket is,akik rászorúltak. Próbáltak ott eltéríteni bennünket a Polgármester és pár kormány közeli ember,de nem sikerült nekik.Azt akarták,hogy mindent pakoljunk le, a pénzt adjuk át nekik,Ők szétosztják. Megmondtuk,hogy nem azért utaztunk ennyit,hogy csak úgy lepakoljuk.Majd mi eldöntjük,hogy kinek mennyit és mit adunk.
namihami
@cikicakk55: Azt írod, hogy túl vagyunk. Bizonyos értelemben nagyon nem. Ugyanis erre a tározóra az átszakadás előtt kb. két (kettő) héttel adott ki egy állami felügyelettel vezetett Környezetvédelmi Hivatal (vagy valami hasonló nevű) szervezet használati engedélyt. Nyilván nem 50 forint volt a szakértői díj. Ha ők, akiknek ez a FELADATA lenne, nem tapasztaltak hibát, akkor az a felhasználó, aki fizetett azért, hogy jó-e a rendszer, honnan tudhatta volna.
Tehát akkor ezek a fizetett szakértők pontosan hol is ülnek a vádlottak padján? Hiszen ők adták a használathoz áldásukat.
Ja, hogy ez egy fideszes hivatal? Akkor csakis vétlen lehet...
cikicakk55
@namihami: Természetesen tudom,hogy a gátszakadás okát is csak tologatják. Azok bűnöseit már rég börtönbe kellett volna zárni. Mostanában inkább a károsultaknak ki nem fizetett pénzt emlegették,és ezért írtam,hogy azon már rég túl kéne lenni . Én azt hittem,hogy a Holland cég,az üzemeltető azt már rendezte így még mocskosabb az időhúzás amit csináltak. Emlékszel a Vásárhelyi betegcsere miatt elhúnyt emberre? Pár hónap alatt megtalálták a " főbűnös" beteghordót. Itt az iszap katasztrófa sokkal nagyobb volumenű ügy és évek óta kussolnak róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.