Teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását – közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel.

A Fidesz megvédte Gruevszkit, és indokolták, miért kérhetett menedéket Magyarországon

A nagyobbik kormánypárt ezt a Gruevszki-üggyel kapcsolatban korábban sajtótájékoztatón felszólaló Molnár Csaba DK-s politikus szavaira reagálva közölte. Az ellenzéki párt EP-képviselője azt mondta, a DK embercsempészet és illegális határátlépés segítése miatt feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt, és közölte:

a magyar kormány napok óta hazudozik a hazájában elítélt Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök megszöktetéséről.

A Fidesz reagálásában azt írta, Magyarországra

egy olyan politikus menekült, akit egy Soros György által támogatott szocialista kormány üldöz és fenyeget. "Vannak szocialista kormányok, például Málta, ahol újságírókat gyilkolnak meg és vannak szocialista kormányok, ahol fenyegetik az elődeiket"

- fogalmaztak a közleményben.

Hangsúlyozták: Magyarországnak van egy töretlen joggyakorlata, a valóban üldözötteknek menedéket ad, ez Gruevszki esetében még nem dőlt el, a kérelem elbírálása a hatóságok feladata.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
menekült
@Mirabilis: És menekült, aki a hazájából azért menekül el, mert azt a hatalom élhetetlenné tette, igazságtalan és aljas törvényeivel meggyalázza, pofátlanul nyíltan fosztogatja, és hazugságokkal nagy tömegeket félrevezet.
menekült
@Mirabilis: ma 20:22
Ilyet és se találtam, se Soros, se baloldali kormány által fenyegetett ember különleges elbánásáról, szökésének segítéséről. Igaz, hogy az országát korrupcióval megkárosító, büntetése elől megszökő bukott politikusról se. De milyen képmutató ez a bevándorlási és menekültügyi hivatal! 3 éve dől a fideszmédiából a migránsellenes propaganda, itt meg a honlapjukat egy kendős muszlim nővel ajánlgatják.
papa.49
A rifos nem vett részt a fejtágítón ???
mackoka46
Orbánc bűnöző embert csempészett, úgy tűnik mindent megtehet. Talán gyilkol is stikában ?
nevemnick
Ez a Nemzethy Trutymó Zrt. és a magát Istennek képzelő izé nem marad nyugton.
Mit képzelnek, hogy az ilyen húzásokat sokáig fogják tűrni a közvetlen környezetünkben, vagy Európában?
namihami
Teljes a kormányzati siker. Minél több és újabb magyarázatokat sikerül osszetákolni, annál jobban lepi be őket a sz@r.
A cselédek inkább feláldozzák a még meglévő renoméjukat, hogy a Főnököt valahogy mégis kimossák belőle. Ha most lemond bármelyik a blama miatt, akkor két hónap múlva csinálnak neki egy államtitkárságot. Mondjuk pl. a dohányzás ellen.
human
Van egy furcsa dolog a történetben. 13-án miért tudatta a világgal, hogy Budapesten van? Nem logikus. Hacsak nem volt fontos valakinek, hogy mindenki azt higgye mindenki, hogy 14-én nem őt csempészték át Szerbiából Budapestre azon a magángépen amit Orbán és oligarchái is használni szoktak alkalmanként. Lehet, hogy csak ezt akarták fedezni a dátum és helymegjelöléssel?
blog.atlatszo.hu/2018/11/tegnap-belgradban-jart-az-orban-altal-is-hasznalt-osztrak-maganrepulogep/
kereső
Az állampárttól természetes-hogy megvédi a pártállamát,azaz orbánt.
Eladott Ország
Őszintén nem gondoltam volna, de ezt is megértem: egy lesajnált balkáni ország képes volt megbuktatni saját korrupt vezetőjét, Magyarország nemzeti kormánya pedig a normalitás és a büszke magyarság jegyében, a saját polgárait szemen köpve, a saját maga által fércelt törvényeket megtiporva ,amelyeket pont azért hozott, hogy távol tartsa az országtól és ne kelljen befogadnia a terroristabűnözőknek kikiáltott, dehumanizált hordáknak beállított háború elől menekülőket, szárnyai alá veszi a figurát, és sunnyogva pártolja a bűnt.
Edmond Dantes
Ennyi nap kellett ahhoz,hogy ezt az ostoba magyarázatot kitalálják? Pár évvel ezelőtt ennél nagyobb hazugsággal is azonnal kiugrottak.Már az aljasság sem megy nekik zökkenőmentesen.
Carlicota
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Eladott Ország
„Orbán nyilvánvalóan tudja: Nikola Gruevszki aktuális sorsában saját jövője van megírva, jobb, ha nem erőlteti tehát a párhuzamokat, s nem megy a – rá és családjára – oly veszélyes következmények elébe. Komoly kényszerpályákon száguldozik, s láthatóan igazán alkalmas kiutat egyik lehetőség sem tartogat számára.”
kanadaihirlap.com/2018/11/16/orban-macedon-csapdaja/
namihami
Tévedés ne essék. A Fidesz nem Gruevszkit védi. A cselédség kizárólag a Főnököt és az alatta szolgàlö csicskahadat védi. A Főnök tisztáramosása az elsődleges, hiszen sorra követi el a nagyobbnàl nagyobb hazai és nemzetközi baklövéseit. Úgy gazdasàgi, mind politikai terepen.
Eddig csak röhögtek egyet rajta, ma már egyre inkàbb a fejüjet csóvàlják. És elkezdik bdhúzni a cipzárat a pénztárcàn. És ez a Vezér végét jelentené. Hiszen ha nem tudja a pretoriánusokat pénzelni, abban a pillanatban azok fogják hátbaszúrni. És ezzel ő is tisztában van.
verőce21
Ez az ember egy politikai menekült. Rég halott lenne, ha bevonul a börtönbe, ahova egy koncepciós perrel juttatta a soros birodalom. Azért, mert akadályozta a betolakodó muszlimok betörését.
Magyarország a haláltól mentette meg.
Aki Én
@verőce21: Akkor szerinted nem korrupt, nem kapott zsebbe pénzt? Letagadod a tényeket? Megkérdőjelezed egy európai jogállam bíróságának döntését? Az nem zavart, hogy orbán beavatkozott náluk választásokba?
Már az első nap mondták többen, hogy ez lesz a magyarázat a fidesz-szektától. Azt mondtam, hogy ennyire talán még ők sem segghülyék. Erre tessék, leromboltad utolsó reményemet, hogy nem menthetetlen ez a társadalom.
papa.49
@Aki Én: Ha ,,tőrbe csalta,, egésuségére, akkor már nyilván értéktelené vált a számára !!!
Aki Én
@verőce21: ,,Hivatali visszaélés, választási csalás, erőszak szerepel Nikola Gruevszki bűnlajstromán, amit épp az általa elrendelt illegális lehallgatások igazolnak.
Tízezreket hallgatott le törvénytelenül,
állami beruházásokat játszott át kegyeltjeinek,
a politikai ellenfeleit a hatóságok segítségével anyagi romlásba döntötte,
és igyekezett bedarálni a macedón sajtót és igazságszolgáltatást.
Bizonyítottan korrupt, állami megrendelésekből pénzt kapott vissza. Pl Mercedes.

Ám a magyar miniszterelnök személyesen utazott Szkopjéba, hogy Gruevszki mellett kampányoljon. (Utazását megelőzte Gulyás Gergelynek, jelenleg Miniszterelnökséget vezető miniszternek a támogató útja.) A titkosszolgálatok törvénytelen felhasználása ellenzéki szereplők és politikai ellenfelek megfigyelésére és ellehetetlenítésére úgy tűnik elfogadható, mi több: támogatandó politikai metódusnak tekinthető a hazai kormány “régimódi kereszténydemokrata” vezetőinek szemében. Talán akkor sem tévedünk nagyot, ha feltételezzük: önmagában a Gruevszkivel szembeni korrupciós vádak sem csípik az állítólag a Tízparancsolaton pallérozódott magyar állampárti politikusok szemét."
Aki Én
@verőce21: ...szóval nagyjából ezért zavarta el a macedon nagy többség. Szerinted nem kéne elfogadni, tiszteletben tartani a valódi többségi akaratot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.