Szombaton leégett a DK központi irodája, szinte minden megsemmisült, az enyészeté lett a párt könyvelése is, benne a kampánykiadásokról szóló papírokkal. Az Állami Számvevőszék most közleményben üzent a pártnak: biztosítani kell a dokumentumok és adatok biztonságos megőrzését és tárolását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Pofátlanok.
Vajon mit tennének, ha a Fidesz irodája égett volna le véletlenül?
görbetükör
Úgy tesznek, mintha a DK hibájából lett volna a tűz. Hol lenne másutt biztonságosabb a fontos dokumentum, mint egy ilyen épületben???
Eriksson
Nocsak! Lehet, hogy jó felé kapisgáltam?
nevemnick
Majd akkor örömködj réti néger, ha vége lesz a tűzvizsgálatnak... addig még ti is ,,képben" vagytok. :D
Eladott Ország
A fidesz az egyetlen olyan párt, amelynek gazdálkodásában semmi kivetnivalót nem talált a fideszes ÁSZ fideszes elnöke, miközben a Jobbikot de facto kinyírták. És sőt, arról sem beszéltem, hogy az uniós források Domokos által megénekelt mind intenzívebb felhasználásáról a populáció legfeljebb a még ki nem nyírt valódi sajtó munkájának köszönhetően értesül. Hogy megint melyik Fidesz-közeli malacpersely nem bírt félreállni a közpénzeső útjából. Domokos László egy olyan jellembajnok, aki már mezei parlamenti képviselőként is trükközött a közpénzzel (három parlamenti ciklus alatt összesen 15 millió forintot vett fel adómentesen lakhatása támogatására, miközben arra nem feltétlenül lett volna jogosult), nem elvárható, hogy magasabb polcra kerülve bizonyítsa: a fekália igenis képes baracklekvárrá változni. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy miután az ellenzéket már sikerült megsemmisíteni, lassan az Állami Számvevőszékre sincs semmi szükség, hiszen Orbán Viktor regnálása óta még a gyanú árnyéka sem vetül a kormányzati tisztességre.
Hellcat
Elégett a könyvelés...elégett minden összegyűjtött Hadházy féle aláírás...hát...így kell kicsinálni egy pártott fidesz módra.
papa.49
Nem kell betojni a dk. nem fütyisz, itt még a pártelnök is tudja kezelni a PC.t HAHAHA )))))))))
Megvannak az azok az adatok is ami ász. nak kellenek, csak az aláírások egy része semmisült meg a berendezéssel együtt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.