Interjút adott a The Globe and Mailnek Michael Ignatieff, a CEU rektora, aki arról beszélt, hogy nem jogállami keretek között nem tud működni az egyetem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szép volt Viktor! Megint sikerült a magyar oktatáspolitikába belerúgni. Nem baj, ha hülye marad a magyar, csak a Fideszre szavazzon.
És az itt tanulók pont nem azok voltak. És ha végeznek (kinn), akkor már nem is lesznek azok. Mi több, a gyerekeik se. Neked meg ittmarad a 16 éves korára 4-5 osztályt végzett, de fideszvoksoló garnitúra.
A cél teljesítve--igaz Világmegváltó?
Szalai27
[Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
kisrigó
Sajnos, megint "sikeresen megvédte" a szemét kormány a magyarokat a tudástól, a tudománytól! Ennyi szemétkedést nem látott még a világ, amennyit ezek a barmok tettek! Sajnos, voltak akik asszisztáltak egy pökhendi, útszéli suttyó lázálmához! Szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.