– Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének nyilatkoznia kell, milyen kapcsolat fűzi az Interpol által körözött bolgár bűnözőhöz, Cvetan Vaszilevhez – jelentette ki a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivője tegnap. Hollik István tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Gyurcsány Ferencnek közös cégei és üzletei vannak a férfival, az egyik legnagyobb bolgár bank tulajdonosával, aki a gyanú szerint 600 milliárd forintnak megfelelő pénzt lopott el. A Fidesz–KDNP ezért felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy nyilatkozzon arról, jutott-e Magyarországra ebből a pénzből.

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Jó ez a hangnem, hiszen fideszes vagy. Buta és aljas féreg vagy, de ennek semmi köze a hangnemhez.
Aki Én
@Shikari: Persze, hiszen ez vagy te. Most mondom a te nyelveden, hátha azt megérted:
Menj a qrva anyádba te elfajzott korcs :)
JAJMÁR
Igaz, hogy senkire sincs ráírva, hogy "bűnöző", de egy üzletembernek illene jól tájékozódnia. Bár nehéz, mindenütt felúszott a tetejére a xar! Mo. már ki se látszik!
verőce21
Végigolvasva, elnyomunk egy ásítást.
Nagy különbség, hogy valaki lehúzza ruháját és szétosztja mindenét a szegények között, vagy mások ruháját húzza le és aztán felölti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.