Újabb tizenöt pénzügyőrt állítottak elő és hallgattak ki a bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folytatott ügyben – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A május végén, a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján indult ügyben az ügyészség számos helyszínen tartott házkutatást, és akkor 33 pénzügyőrt gyanúsítottként hallgatott ki.

A nyomozás eddigi adatai szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság állományába tartozó pénzügyőrök 2017 októbere és 2018 májusa között

rendszeres haszonszerzésre törekedve jogtalan előnyként készpénzt fogadtak el az államhatárt átlépő külföldiektől.

A rendelkezésre álló adatok szerint a pénzügyőrök tevékenységüket összehangolva

4350 esetben követtek el korrupciós bűncselekményt.

Az ügyben 48 gyanúsított kihallgatása történt meg, a korábban meggyanúsított és letartóztatott pénzügyőrök közül 11-en jelenleg is őrizetben vannak.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ez mind szép de a fejétől büdös a hal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Ez mind szép de a fejétől büdös a hal.
Sámannus
Tesvírek keveset nem szabad lopni, csak sokat.
kereső
Orbán mennyit kaszált Gruerszviktől a tiltott határátlépésért?
lópicigáspár
Azt hiszem ez a ló túloldala! Vittek olyat is, aki többet és tisztességesen dolgozott bármelyik vezetőnél! És érdekes, hogy a helyi pk maradt a helyén úgy, hogy 48 főt elvisznek alóla!
qxy
Mert nem adtatok Polt Petinek.
Elárulom, már mindegy.
amikor a Röszkei határon a Szerbektől el kobozták a sok drága husit, Nekem volt a feladatom hetente egyszer el vinni ami össze gyűlt és " Meg semmisíteni" A mérleg abban a raktárban volt ahol az italokat kobozták el. . Pakoljuk a cuccost a Zsukba, és a Hőr.- - azta ha ezt a szatyrot haza vinném de boldog lenne az asszony..- Mire én.-
.- Hát vidd.
.- Nem tudom, meg nem is merem. Tudod hányan lesik a másikat?.-
.- akkor van egy ötletem. Hol lax, el viszem én.
.- De én akkor ? hogy segíthetek?
.- Figyelj , ahol van a mérleg? Engem nem néznek mit viszek el. Hogy te mit rax a kocsiba azt el viszem.. Szerintetek?? Mennyi szeszem volt amikor agy nap 16 litert ki tudtam mérni felesenként? . Mert aki jól lakott az előtte ivott is.
tudode
Egzotikus, vagy hihetetlen az ami FOLYIK, FOLY-DÖGÉL az Országunk Házában:
.
Nagyon tanulságos videó, amelynek az a BUKÉJA, hogy egy volt Fidesz tag vonja kérdőre az ország FEJÉT, milyen módon fialt a szék házmutyiból a MÉZGA CSALÁD vagyon-KÁJA Pl:
.
---- Az Orbán család is téma volt a Parlamentben 17-06-06
.
www.youtube.com/watch?v=-c8lJGLL2Jw
.
"""Nem tartozik a parlamentre, hogy szokott-e a családtagjaival üzletről beszélni. Ezt mondta, Orbán Viktor miniszterelnök az LMP társelnökének kérdésére, aki felvetette, szólhatna édesapjának, hogy kevesebb állami beruházásban vegyen részt beszállítóként. Orbán Győző cégeiből milliárdos osztalékot vettek ki 2010 óta. Orbán Viktor azt mondta, aki bűncselekményre utaló információkkal rendelkezik, tegyen feljelentést."""
.
Oszt tettek is feljelentést, nem csak a papi bányája, egyéb csínytevés miatt is, nem egyszer, SZÁZNEGYVENEZER találat talál-HATÓ:
.
www.google.hu/search?q=feljelentett%C3%A9k+orb%C3%A1n+viktort&oq=Fel&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i60j69i59l2j69i60.3270j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8.
.
És a satöbbiket illetően "is"
.
www.google.hu/search?q=NER-tagok+lop%C3%A1sai&oq=N&aqs=chrome.2.69i59l3j69i60l2j69i57.4096j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------
.
Micsoda CSODA!
.
Az ÜGY-ÉSZ-SEGG tekergeti a SNECIKET, miközben a BÁLNÁK mulatoznak:
.
www.youtube.com/watch?v=2x2iPhD5ix4
.
Sto eta???
.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.