Már online is kitölthető a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció kérdőíve – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán a közmédiának.

Novák Katalin közölte:

azért teremtették meg az online kitöltés lehetőségét, hogy még többen vehessenek részt a családpolitika alakításában.

Mint elmondta, fontos, hogy minél többen segítsenek annak a sorskérdésnek az eldöntésében, hogy milyen megoldást válasszon Magyarország a népesedési probléma megoldására: a belső erőforrásainkat mozgósítsuk, vagy az európai országok többségéhez hasonlóan a migrációt tekintsük olyan eszköznek, amely megoldja a demográfiai problémákat.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában pedig elmondta, az internetes kitöltés a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon végezhető el.

A kérdőíven számos kérdés szerepel, a népességfogyás, a bevándorlás és a családpolitika kapcsolata, a fiatalok életkezdési támogatása, a többgyermekes családok támogatása, továbbá, hogy a jövőben is munkavégzéshez kell-e kötni a családtámogatásokat – tette hozzá.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Hazugságra épült hazug propaganda! Nem veszik a fáradságot, hogy bármilyen dokumentummal igazolható érdemi információt adjanak. Lenyúlják a lóvét, a szegény postások dolgoznak helyettük. Megkímélhetnék őket a felesleges munkától, akit nem érdekelnek a hazugságaik úgyis nagy ívben tesznek rájuk, on-line is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Akkor jön a moszkvai nénike is hálálkodni a zsíros nyugdíjáért.
mackoka46
Már a kérdés is métely propaganda. Kapjuk meg rendesen a pénzt ami a munkák után jár, és dugják fel maguknak a családi alamizsnájukat, meg a mételyező propagandát.
Beckybela
Üdvözöljük a legjobb a szex Társkereső = = > www.3xDate.top
Sandor31
----Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Nessy
Egy számírógépről n számú kérdőív küldhető szokás szerint!
Ez az egész a kóbor apácák megtévesztése!
balos
Kiváncsi vagyok mikor tiltják le a sexel "vagdalkozó" drebil "vállalkozót"!
kisrigó
Hazugságra épült hazug propaganda! Nem veszik a fáradságot, hogy bármilyen dokumentummal igazolható érdemi információt adjanak. Lenyúlják a lóvét, a szegény postások dolgoznak helyettük. Megkímélhetnék őket a felesleges munkától, akit nem érdekelnek a hazugságaik úgyis nagy ívben tesznek rájuk, on-line is!
kereső
Most is fut az oldalon az orosz analitikai kód,mint a múltkor?
nevemnick
,,ONLÁNY" is kitölthető... sőt be is. :D
Mint mindenben, és mindenkor, minden nap, órában, percben, másod- tizedezred stb... percben, csak a CSALÁSON JÁR AZ ESZÜK MINT ÁPRILIS NYOLCADIKÁN...
Eladott Ország
A kormány ismét felhatalmazást kért a néptől. Vagyis ezt kommunikálják felénk, ami annyit tesz, hogy több milliárd forint közpénzen úgy tesznek, mintha megkérdeznék a magyarokat arról, hogy egyetértenek-e a Fidesz családpolitikájával. Teljesen értelmetlen, ismét az ablakon kidobott közpénz, de ez a kormányt nem izgatja, hisz az újabb Nemzeti Konzultáció eredményét majd lobogtathatják nagy büszkén Brüsszelben. Arról a valóságban szó sincs és nem is volt soha, hogy a kormány valóban érdeklődött volna arról, mit is gondolnak az emberek. Az országban vannak ugyanis sokkal sürgetőbb problémák is, melyről a kormány érdekes módon nem kéri ki az emberek véleményét. Az agyatlan migránsozás helyett mondjuk meg lehetne kérdezni az emberek véleményét – egy Nemzeti Konzultáció keretében, ha már ennyire ragaszkodik ezekhez Orbán – az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról, esetleg arról, hogy mit gondolnak az egészségügy, valamint az oktatás állapotáról. Ha valóban érdekelné őket bármi is, itt kezdenék, de erről persze szó sincs, így hát marad a Nemzeti Uszítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.