A Soros-egyetem folytatja a hisztériakeltést, mert abban érdekelt – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) szerdán az MTI-vel.

A Külügyminisztérium tovább üti-vágja a Soros-egyetemnek nevezett CEU-t

A tárca közleményében hangsúlyozták, hogy a kormány álláspontja változatlan: "Magyarország jogállam, a törvény mindenkire és minden egyetemre, a Soros-egyetemre is egyformán vonatkozik".

A kormány már több Európán kívüli egyetem magyarországi működéséről írt alá megállapodást a felsőoktatási törvénynek megfelelően, "egyedül a Soros-egyetem körül folyik a hisztériakeltés" – írták.

Úgy fogalmaztak,

"tudjuk, hogy a Soros-egyetem korábban nem folytatott oktatási tevékenységet az Egyesült Államokban". "Azt is tudjuk, hogy a Soros-egyetem amerikai +kampusza+ egy faház, a szintén Soros Györgyhöz kötődő Bard College területén, amelynek magas rangú vezetője azt mondta, hogy a Soros-egyetem kurzusait nem az Egyesült Államokban oktatják, szó szerint ez hangzott el: +itt nincs semmi+"

- olvasható a közleményben.

A KKM szerint az, ami a CEU-val kapcsolatban zajlik, "egy Soros-féle politikai blöff, egy befolyásolási kísérlet". Emiatt magyarázatot várnak a CEU-tól – áll a tárca közleményében.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Az meg sem fordul a káposztalé fejükben, hogy csak ülnek a megegyezésen, volt képük kiutazni az Usába, ott jól "elvoltak", bólogattak, hazajöttek, aztán csak köpködnek! Micsoda nímandok, utolsó csicskák- élén a zseléfejűvel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő!
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ?
tulipan
@Shikari: Láthatóan , halvány gőzöd sincs, miről is van szó!!! :)
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő!
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ?Gondolom a Zorbán, talán éppen ezért van nyakig beléd esveT @DURBINCS: Tünj el, most már igazán a kénköves pokol fenekére, ahol már nagyon várnak a hasonszősű agyatlan narancsos haverjaid, akikkel eztán szakményban fitkálgathatod azokat a mocskos sexhirdetéseidet!!!

Ja, egyébként köszi a felsorolást, legalább ,egtudtam, ki mindenki normélis itt,akivel szóba állhatok! :)
tulipan
@Shikari: A NARANCSOS ÚJKOMMUNISTA! Most, itt, még,minden vonalon, ez a tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy és szapolod azokat, akik LÁTNAk, nem csak hozzád hasonlóan BAMBULNAK, űzi mocskos, RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, akik mindezzel egyetértenek, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ü
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.