Az áldozat épp csak kilépett családi házuk ajtaján, amikor a nyílt utcán egy férfi tüzet nyitott rá a sportpisztolyával.

Szerda hajnalban többször is meglőttek egy nőt Békásmegyeren a Virág utcában. Az óvónőként dolgozó asszony nem élte túl a támadást. Gyilkosa elmenekült, a Blikk információi szerint egy kamera minden mozdulatát rögzítette. 

A gyilkos pontosan tudta, mikor lép ki az áldozata a házból, nem kizárt, hogy egy, a nőhöz közel álló ember lehetett.

„Hajni és a férje Erdélyből jöttem Magyarországra, az utcába pár éve költöztek. Hajnin és a férjén kívül velük élt a fiuk és annak a barátnője is. Eddig nyugodt környék volt a miénk, semmitől nem kellett félnünk. Elképesztő, hogy most rendőrautók és helyszínelők lepték el a helyet”– mondta a Blikknek aegy a helyszínhezközel lakó férfi.

A Hajnalka életét kioltó négy lövést szinte mindenki hallotta a környéken, volt, aki ki is rohant megnézni, hogy mi történt.

A Virág utcától nem messze élő egyik hölgy nagyon jól ismerte Hajnalt és férjét. Az idős hölgy teljes bizonyossággal állítja, hogy a nőnek nem volt egyetlen haragosa vagy ellenlábasa sem.

Ismerhette áldozatát a óbudai gyilkos

A gyilkosság miatt tíztől húsz évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható, de akár életfogytig tartó büntetést is kaphat az elkövető. Tovább súlyosbíthatja a büntetést, ha azt

különös kegyetlenséggel, esetleg aljas indokból követték el, vagy ha a ravaszt meghúzó gyilkos többszörös visszaeső.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Blikk)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Sajnos sok nő lesz áldozat ! Megy a találgatás ! Rokon vagy egy volt szerető , vagy egy szerető jelölt ? Sajnos a szerelem öl , butít és nyomorba dönt ! Nem biztonságos dolog a szerelmi háromszög, de egyik sem ! Más ok nemigen jöhet szóba, ha csak egy óvodai konfliktus, de ennek valószínűsége csekély !
papa.49
@maci0427: Árnyalódik a kép Erdélyből áttelepült családról van szó kitudja megmondani mi volt a konfliktus magva, talán a férj !!!
maci0427
@papa.49: -- Ja ! De a gyilkos is Erdélyből áttelepült volt ?
papa.49
@maci0427: Erről nem szól a fáma ...
Marivelsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
czibor41
;--Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
kereső
sztelt!!!propi-és Szerkesztősége.Szeretném felhivni a figyelmet a Btk 200§-205§ szakaszaira,az itt megjelenő hozzászólásba burkolt hirdetések kapcsán.Különösen ajánlom figyelmébe a moderátornak,ha van!!- a legenyhébb büntetés kettő év. Kéretik takaritani az oldalt,és ezeket a hirdetéseket "hozzászólásként" kiszürni!
Fradigege
„Hajni és a férje Erdélyből jöttem Magyarországra, ..." Ehe. Ezt hogyan értelmezzük? Biztos félre kúrás van. Az ürge pedig agresszív.
ila51
azóta csepegtettek már egy újabb adalékot , miszerint a gyilkos lánya odaköltözött az áldozat fiához ...és ezt nem tudta elfogadni
papa.49
@ila51: Mekkora indulat lehetett a fasziban, a lánya döntése miatt ...
ila51
@papa.49: ha belegondolok , hogy a férjem is 63 éves már , és még mindig szereti ha a segge alá teszem az ennivalót , a tiszta ruhát , a tiszta lakást ...hogy állna a szája , ha magára maradna ? :D
papa.49
@ila51: Sok mindent nem tudhatunk az esetről, én is elítélem a tettét, és tudod miért, mert az elvem az, ezt mondtam a gyermekeimnek is ,,nekem mindegy kit választasz, ha egy szeme van középen az se érdekel, elfogadom a választásodat,, én nem szóltam bele a dolgukba, de nem vagyunk egyformák !!! Ennek a faszinak valamiért nem tetszett a lánya döntése, de ezért embert ölni ezt bűnnek tartom !!!De olyan keveset írnak a dologról, így az igazi okot se tudjuk ...
ila51
@papa.49: ja , nem tudhatjuk , hogy mennyi düh gyülemlett össze benne ...én is szabad kezet adtam mindhárom gyerekemnek , akit Ők szeretnek , én is azt szeretem
Britanitta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.