Fontos személyi változásokról döntött Orbán Viktor miniszterelnök. Orbán Viktor Kovács Zoltánt a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárának kérte fel – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár az MTI-t.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A bulemiasok kedvence valoszinuleg kap valami jo zsiros allast, mert hulyen nyilatkozott gruevszki ugyben... De ugy latszik, az irokezek es a fideszesek ugyanazt gondoljak a hulyekrol: nem bantjak oket...
A hollik pont az az ember, akire azt mondjak egy tarsasagban, "Na, ezzel is csak tobben vagyunk"...
Haszna, esze semmi,...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Eladott Ország: Hat Dragam, nem volt hiabavalo ido, amit ennek a videonak a megnezesevel toltottem!
Ha most megtette ezt a valtast ez a beszari kevlaros, akkor boritekolhato a fidesz bukasa!
Ennyire gyenge, sarokbaszorithato pali keves szaladgal meg a fideszben is!
A Krug Emiliat nagyon csipem - szerintem melto tarsa a tudasban Kalman Olganak - es a jo oldalon is all (mint az Olga).
Ez a hulye hollik a sajat csapdajaba setal bele, es meg csak eszre sem veszi!
Ugyanigy nem fogja eszrevenni, hogyha elszolja majd magat egy nyilvanos szereplesen - abba pedig bele fog dolni a fidesz... Nade ki sajnalja?
orban egyre rosszabb donteseket hoz - most is tapsikal annak a tetu farage-nak a Brexitjehez, es lemigransozza a kint elo magyarokat is (oket is felelosse teve az angol "migrans" valsag letrejotteben), holott a migrans-kerdest kokemenyen szet kell valasztani a haborus menekult kerdesre, es a gazdasagi bevandorlasra, mivel a magyarok MINDEGYIKE hivatalos utiokmannyal, vegzettseget igazolo papirokkal mentek Angliaba, es nem papirok nelkul, egy lelekveszton a tengeren at.
karma1
@Eladott Ország: Vajon hollikrol mi fog kiderulni? kovacsot mar akkor ki kellett volna vonni a koztudatbol, mikor kiderult, hogy Soros osztondijjal jutott el oda, ahova,...
Igaz, nincs ezeknek bor a kepen - szerintem, ha jobban megpiszkalnank, akkor az is kiderulne, hogy orban is csak azert nem hasznalja a doktori cimet, mert esetleg masodik snittpaja bacsi lenne belole is... Tenyleg, ezugyben soha nem kapirgaltak meg a multjat.
kisrigó
Véleményem szerint ez a csere" csk annyit jelent, hogy már megint több pénzt kap valaki, de a duma a kedves vezetőé, csak a szócső változott. Ezek megbízható emberek, életüket és becsületüket a fényestekintetű lábai elé helyezve csóválják a farkukat jó kutya módjára!
Eladott Ország
@karma1: tegnap, 23:28; Hollik seggszőrfejűről csak annyit tudni, hogy: „Az a repülő elindult volna a miniszterelnök nélkül is? Persze, hogy elindult volna.” Ezt az aranybecsűt én is alkalmazom ma reggel a buszon! Nem veszek jegyet, mert a busz anélkül is elindult volna. Hollik majd elmagyarázza a sofőrnek és az ellenőrnek. Ilyen nyilatkozathoz kellett neki a tanári képesítés.
karma1
@Eladott Ország: Es mesterien elsiklott folyton afolott a kerdes folott, hogy garancsi nem juthatott volna ilyen iszonyatosan gazdag penzugyi helyzetbe, ha orban - mint "jobarat" - versenytargyalasok nelkul nem tomi ki ot unios penzekkel. 3-szor probaltak megtudni a kiskocsogtol, hogy meszaros hogy juthatott ekkora vagyonhoz, ha vegulis csak a vizvezetekszereleshez ert? Erre sem jott valasz, meg ugy altalaban semmire sem. De elvezetes volt latni, hogy egy ujabb hulyet tolnak eloterbe, mint fidesz kommunikatort...:o)))
Azzal egyutt egyre nagyobb a fejetlenseg: ha meg a pinter is orban ellen szovegel hatarozottan gruevszki ugyben - tehat mar a fideszen belul sincs meg a szoros osszezaras - de ez persze nem is baj,...:o))))
Eladott Ország
@karma1: Reméljük hamarosan összedől a kártyavár, ha valamelyik stróman nem kapja meg a jussát, vagy kiesik a pikszisből. A hűbéri rendszerben is kialakult az az állapot, hogy a vazallusom vazallusa az nem az én vazallusom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.