Két év letöltendő börtönbüntetést szabtak ki a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. korábbi igazgatójára, Bocskai Péterre. A férfi korábban egy kampányvideóban szerepelt Orbán Viktorral. 

A vádirat szerint Bocskai még 2012-ben olyan vállalkozási szerződést kötött az önkormányzati tulajdonú cég vezetőjeként, amelyről a bíróság szerint tudta, hogy az abban foglalt munkákat nem fogják elvégezni. Vádlott-társai a jogszerűség látszata érdekében aláírták a teljesítmény-igazolásokat, ezért a számlák ellenértékét kifizették, így összesen 32,8 millió forint kárt okoztak a kft-nek.

A Debreceni Ítélőtábla folytatólagosan elkövetett hűtlen kezelés bűntette, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt találta bűnösnek Bocskait.

Orbán Viktor

Orbán Viktor. 633K likes. Magyarország erősödik! Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos közösségi oldala. / Prime Minister Viktor Orban's official community page.

Bocskai a 2014-es választási kampányból lehet ismerős: Orbán Viktor Facebook-oldalán jelent meg egy videó, amelyben a miniszterelnök meglátogatta a családját. Az viszont nem derült ki a videóból, hogy nem egy átlagos családról van szó, hanem egy, a jobboldali önkormányzat által kinevezett városi cégvezető családjáról.

 (24.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nincs itt szó semmi haragról vagy hibáról. Egyszerű orbáni káderpolitika. Senki ne érezhesse biztonságban se az állását, se a pénzét.
Amióta ráb@szott a Sim(l)icskára, azóta óvatos. Nem enged egykézbe túl sok pozíciót és azok szereplőivel vetésforgózik. Nem hagyja ismét anyagi függésbe hozatni magát. A cselédek pedig féljenek egymástól is és pláne tőle is.
Néhány hónap psnitencia, aztán újra felemelés és jöhet az istenítés.(lásd Kósa, Révészmártíriusz és alteregóik)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
A TEK is annak idején tévedésből egy nyugdíjas házaspárra törte rá az ajtót.Most a rendőrség keverte össze a két bűnözőt.Segítek nekik:Cinege utca a XII.kerületben,ha nincs focimeccs,akkor otthon van,vagy kolbászt tölt.
kokopelli
@nevemnick: ..az új formája a "Fidesz-kolesznak?
nevemnick
@kokopelli: 1000 év alatt elrohadós, kulcseldobós biztonsági zárral.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.