A Fidesz arra szólítja fel Dobrev Klárát, Gyurcsány Ferenc DK-elnök feleségét, hogy fejezze be a hazudozást a Gyurcsány család üzleti kapcsolatairól – mondta Budai Gyula. A politikus kifejtette: a Gyurcsány család üzleti partnerei – és a hírek szerint barátai –, a mintegy 600 milliárd forintot ellopó bolgár Vaszilev házaspár ellen nemzetközi körözést adott ki az Interpol.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vannak olyan elnyeltek, akik egy idő után előkerülnek. Például Kósa Lajos ilyen nagy előkerülő, vagy Németh Szilárd, de itt van nekünk Budai Gyula feljelentőbiztos, aki a választási kampányokban nagy szerepet kapott, amikor naponta ötször tartott sajtótájékoztatót és súlyos bűncselekményeket leplezett le, valamint neveket sorolt, hogy ki mindenkit jelentett fel aznap. Valami fatális véletlen folytán mindig ellenzéki politikusokról rántotta le a leplet, ám a sokszáz feljelentésből végül egyetlen valódi per és ítélet sem született. Vagy legfeljebb egy. Aztán a hűséges szolgát dinnyekóstolónak állították be, majd valahová Oroszországba száműzték, de mostanság megint előszivárgott, mert jön a választás. Az biztos, hogy bármit is tesz egy fideszhű harcos, semmi bántódása nem eshet. Mármint ameddig lojális az Orbán nevű Viktorhoz. Addig megvédik, ha fene fenét eszik is. És az arcunkba is tolják ezt a tényt.
Lazításképen: én a Gyula meg az Ottó,
youtu.be/potn1ejS4ws
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Budai Gyula a fidesz? Mi van,kitúrta orbánt? Persze tudjuk,miért mondja igy- mert ő gyávaságát igy nem lehet közvetlenül perelni a hazugság,rágalmazás,jó hirnév megsértése...etc.miatt.A fidesz meg megint nem perelhető!Most akkor hiába nem igaz,mert Dobrev Klára cáfolta, ill. a hivatkozott interpol oldalról kiderült,hogy hamis-ez most nyomja majd a szöveget büntetlenül.
namihami
Gyuszi, a Pöszenyuszi újabb, Fidesz-szinten, bölcs megnyilatkozása.
Mindig reménykedünk, hogy nincs már lejjebb. És az ilyenek (vannak bőven) mindig bizonyítják, hogy ugye mégis...
Rockxy
Gyarlóké és esendőké a pokloknak országa.
De lehet hogy nem. :)
Eladott Ország
@Rockxy: "Gyarlóké és esendőké a pokloknak országa." A fidesz hívőké meg a keresztfa.
Rockxy
@Eladott Ország: Hát igen, a fedeszimádók nem tudnak a zorbán-jahu paktumról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.