Idén először kaptak húsvétra Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok, a szokásos tízezer forintot. A gesztust az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, az Idősek Tanácsa alelnöke, Novák Katalin azzal indokolta, hogy szeretnék, ha a nyugdíjasok is részesülhetnének a növekvő gazdasági eredményekből. A húsvét és a tízezer forintos ajándékosztás éppen a parlamenti választás előttre esett, nem csoda, ha sokakban felmerült, hogy az akció a kampány része volt, magyarul kellettek a nyugdíjas szavazatok. De most fogadjuk el mégis az államtitkár érvelését. Megvolt novemberben a nyugdíjprémium, amit a törvény alapján akkor járhat, ha a gazdasági növekedés meghaladja a 3,5 százalékot és az államháztartás egyenlegcélja is teljesül. Igaz, a kormány rendelkezése kiterjesztette a prémiumosok körét, így nemcsak a nyugdíjasok kaptak, hanem más járadékosok is, ahogyan már tavaly is. Ráadásul 18 ezer forintot, 6 ezer forinttal többet, mint az előző évben. De ha a

Forrás: 24.hu
Feltöltő: magyarbakancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@dr. prédikátor: Mert ahova adnak máshol elvesznek.
Az anyag nem vészel csak át alakul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@kripton: "Erzsébet utalvány a nyugdíjasoknak - 29 milliárd forint"
A Gangeszi Magyar Orsós Viktor azt propagálta húsvétkor ,hogy az idős ügyi tanács kereste meg őket ,hogy adjanak Böske utalványt.
Na most az idős ügyi tanácsnak eltörte közbe a lábát ,hogy nem keresi meg a kormányt?
Azt propagálták egész éven-át,hogy milyen faszán megy a gazdaság azért attak tavaly most akkor nem megy faszán a gazdaság.
Orsós elvtárs mikkor hazudik?
Csak most vagy mindig.?
magyarbakancs
@kripton: "Semmi."
Akkor miért támogatod a Fideszt mert tele van zsidókkal.
Nem érzel ellent mondást a irományodban?
Különbem meg kikérem a zsidóság ,és a magam nevében ,hogy burkoltan,nyíltan gyalázd őket.Mert ezért a házéért többet tettek mind bárki más.
Nevet és hírnevet szereztek művészet,tudomány színház,film művészét terén.
A Orsós Viktorunk meg csak rombol gyűlöletet kelt.
szép új világ
@magyarbakancs: Az általad idézett anyag megmaradás törvénye új verziója:
Az anyag nem vészel csak gazdát cserél vagy ellopják.
magyarbakancs
@szép új világ: Köszönöm a tovább fejlesztett változatot.
Géniuszok ha találkoznak.
kripton
@magyarbakancs: Ostoba kérdésre adekvát választ adtam.A Fidesz nem jobban kormányom, mint neked, vagy bármelyik magyar állampolgárnak. Én Mi Hazánk kormányt szeretnék.

Helyben vagyunk Zsidókkal nem egytérteni - Maccabi játékok - az zsidógyalázás, antiszemitizmus, Dunába lövés, marhavagon, gázkamra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.