Négy év alatt négy lépcsőben emelik a fizetéseket.

72 százalékos béremelést ígért Kásler az egészségügyi közalkalmazottaknak
Fotó: Pixabay

Az egészségügyi, védőnők, egészségügyben dolgozó nem egészségügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezők béremeléséről döntött a kormány – jelentette be az emberi erőforrások minisztere csütörtökön, Budapesten.

Kásler Miklós újságíróknak elmondta: négy év alatt négy lépcsőben emelik a béreket, ez 2022-re 72 százalékos emelést jelent.

2019 júliusától 8 százalékkal, 2020 januárjában 14 százalékkal, majd az év novemberében ismét 20 százalékkal emelkedik a bérük, 2021-ben pedig újabb 30 százalékkal

- ismertette.

A béremelésre jövőre 14,1 milliárd, 2020-ban 79,4 milliárd forintot szán a kormány.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Mennyi a 72 % magyar forintban??? És négy év alatt mennyi lesz az infláció??? Mézes madzagnak nem rossz!!!
Sámannus
Az 52 százalékának. a maradék a maffiáé.
volvós
Öreg bu.i !! A q,anyádnak ígérgess !!!
Eladott Ország
Úgy látom amíg a szar csak a nyakukig ér nem lesz változás. Tízparancsolatnak meg meddig lesz elég a havi ötmillió meg a többi, hogy rohadjon meg a vén majom!
tulipan
@Gauntlet: Miből? Hát, évente véletelnűl, kihúllik pár fillér, minden dagadt narancsos seggsebből!!
görbetükör
Legalább az ígéretben lenne nagyvonalúbb, hogy közelítsen az eu-s bérekhez.
De még ígérni is fukar. A megtartásról már ne is beszéljünk. :(
Hellcat
Igérgetni kurva könnyű...amit legutóbb igértek sem lépték meg EÜ dolgozk béremelése terén.
tulipan
Mégis, mit képzel ez a DK? Há' hiszen, egy narancsos miniszter csak nem veszélyezteti mggűt,.holmi NÉZELŐDÉSSEL???

propeller.hu/itthon/3387174-dk-kasler-nezze-meg-milyen-allapotok-uralkodnak-honvedkorhazban
tulipan
@Hellcat: Látod, a még 2 hete is harsogott Böskét sem kapjuk meg!!!
tulipan
De azért,ugyi olyan alapfelszerelések, mint pl. gumikesztyű, vagy kötszerek, addiss IS lesnekz???
justhpeter
Ez az Orbánnakbenyaló lest még 2021-ben egyáltalán ?
staro2
Mikor is?
Majd ha fagy, hó lesz nagy...
eszegfu
Ez is csak egy fideszes matek!!! Ebben az esetben %-ot nem lehetne összeadni, mert pl. 2021-ben nem a 2018. évi keresetekre kellene rátenni a 30 %-ot, hanem a a 2020. évire. Én még nem hallottam olyant, hogy valakinek a bérét a megelőző akárhányadik évben keresett bruttóra vetitik %-osan?! A minimál bért is az előző évhez képes számitott %-kal emelik, nem a 3 évvel ezelőttihez képest! Ha a 2018. évi minimálbér 8 %-os emelését a 2016. évihez viszonyitották volna, akkor ez ma 119.880 Ft lenne, nem pedig 138 eFt!! Ez benne a fifika!! Ha mindig az előző év alapján lenne a beigért %-os emelés, akkor ez 92 %-os emelés lenne!
csipetke
A kulcsszó:-az "ígért" .A Honvéd dolgozóinak is asszem 50%-os emelést ígértek nemolyan rég,abból se lett semmi.Az ígéretekkel tele a padlás mindenkinél.Egyébként meg,ez az emelés 4 év alatt,(már ha lesz belőle valami egyáltalán) túl kevés,túl későn.
2-3 stadion árát a béremelésekre kellett volna fordítani,és nem ment volna ennyi eü.dolgozó külföldre.
papa.49
Bolondkasler AZ ÍGÉRETEKKEL MÁR TELE A PADLÁS, MOST MÁR VIRÍTANI KELL LEGALÁBB 100 % BÉREMELÉST, KÜLÖNBEN MEG AZ IS HÜLYE AKI NEKTEK EZT ELHISZI !!!
cikicakk55
Most nem a memóriára támaszkodik,mint tegnap a családi pótléknál. Azt egy 3 éve végzett ápolónő mondta,hogy neki a 3 év alatt nem lett több a fizetése. Jelenleg havi 8-10 napos túlórával( 12óra/nap) 140- 150.000 Ft körül kap nettóban A legtöbb túlórájukat lecsúsztatják velük. Ő is arra vár,hogy a barátja végezzen,aztán húznak ki ebből az országból.
namihami
""Ti már végképp azt hiszitek, hogy mi mindent elloptunk? Na látjátok, hogy ez nem is igaz. Annyi még mindig van a sufniban, hogy igérni ne tudnánk. Annyit még nem tudtunk lopni, hogy az igéretek fiókja is kiürült volna. Hoby betartjuk-e? Meglátjuk, de egy szép új Családi Biblia (baráti nyomdánk kivitelezése keretein belül) biztos jut majd. És amint az oly bölcsen mondtam, az a betegségek 90%-át képes gyógyítani.
Miként az Orbánistenem elődje már 2000 éve kezelte a betegeit: Kelj fel és járj! Ha neki sikerült, akkor a Viktor egy csettintéssel meg fogja tudni oldani.""---jelentette ki Kasler(Mekk)mester, a magyar betegellátás Fekete Lovagja.
Kimberliska
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
kereső
@eszegfu: Jézusom, ez tényleg összeadta a százalékokat! Akkor már csak az a kérdés,hogy mennyi is lesz a béremelés 2021-ig?
gazdag dezső
@csipetke:Igazad van ,de ne nem csak stadionok !!!Sok más is van ! Kisvasút...stb Ez a sok külföldnek adott pénzek !!
gazdag dezső
Nasgyon várom m ár,hogy mikor lesz vége ennek az ország kirablásának !!Rákosit is egyszer csak megunta az ország népe!! Vagy Csaucseszkóékat is a Román nép !
egyember
Muszáj volt emelni. Különben hogyan jönne ki az Orbániában kimutatott átlagbér?
kamazuka
azt mondja 4 év alatt?
ez egy vicc.
két éve ígérgetik az egészségügy bérrendezését.
Havi szinten nem képesek a túlórák tisztességes kifizetését a munkabérrel.
Ugyan már.
Borsodi
Ebből úgy lehet akár 300% os béremelés ha Ausztriába mennek dolgozni.Különben ígérgetni nem kerül semmibe csak várjátok.
vadsanca
"négy év alatt négy lépcsőben emelik a béreket, ez 2022-re 72 százalékos emelést jelent."
A jelenlegi bérekhez viszonyítva 2022-ben mit fog érni a 72%? Az árak meg kb. ennyivel emelkednek a mostanihoz képest. Tehát megint itt van a "nesze semmi fogd meg jól!"
Akiknek lehetősége van az biztos, hogy elmegy.
De pl. a focisták bérét nem lehetne minimál-bérre csökkenteni? Mert a teljesítményük az favatkát sem ér! A különbözetet oda lehetne adni az eü-i dolgozóknak. Egyáltalán mihez értenek azok a szerencsétlenek? Egy meccset nem tudnak becsülettel végigjátszani!
karma1
Ezt a retkeskormu nagyon gyorsan megtanulta a fonitol: olyan csoro meg egyetlen kormany sem volt, hogy igerni ne tudjon: - igerni meg a koldus is tud - csak ki latja, hogy betartanak? Meg elenken emlekszem arra is peldaul, hogy tavaly amikor Botkat jeloltek ki mszp-s miniszterelnok-jeloltnek, akkor orban leutazott Szogedebe, es kellemesen elkvaterkazva milliardokat igert a szegedieknek, hogyha Botka tavolmarad a valasztasi harcbol. Botka visszalepett (megtortent, amit orban elvart), na, hol vannak a beigert milliardok? Inkabb meg jobban lerohasztjak Szeged koltsegveteset, mert Szeged tulsagosan benne van a kinaiakkal kotott , mocskosul hatranyos (a magyarokra nezve hatranyos) szerzodesben megjelolt epitesi teruletben, es orbanek nem erzik egyaltalan, hogy a kinaiak nagyivben szarjak le az o koldulasat meg pavatancat..:o((((
tulipan
@bakcsubakka: kinyomtatni kinyomtatták a Böskét! Most akarnak valahogy túladni rajta! Nem láttad a hirdetéseket??? "Ajándékozzon alkmazottainak Erszébet utalványtb KARÁCSONYRA"!
kissé felnőttem
én 300 % ot mivel semmim sincs, de kosler is csak igér
ez nekem is megy ám pénzből élünk nem munkából
1970 ben egy utcai borozó bódénál hallottam ezt
DE mennyire időtálló / SIÓFOKON /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.