É. Imre ellen most már két vil­lany­sze­relő el­tű­nési ügyé­ben nyo­moz a rend­őr­ség.

Megtalálták az egyik eltűnt villanyszerelő kocsiját a gyilkossággal gyanúsított vállalkozó rokonainál
Fotó: Pixabay

É. Imrét előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos eltűnésével kapcsolatban is. A Ripost úgy értesült, a rendőrség megtalálta É. unokatestvérénél Orlik Vilmos autóját, amivel 2015 nyarán nyomtalanul eltűnt.

A két férfi eltűnése kísértetiesen hasonlít: É. Imre kérésére siettek egy állítólagos sürgős munka elvégézésére, de aztán nyomtalanul eltűntek. 

A három éve eltűnt Orlik Vilmos felesége úgy emlékszik, férje azért állt kötélnek, mert É. Imre már szinte fenyegető hangnemben követelte, hogy végezze el a munkát. 

egész este nem jött haza, telefonáltunk neki, de akkor már nem volt kapcsolható. Tudni kell, hogy Vilmos mindig kritikusan ügyelt a telefonjára, ha egy kicsit is le volt merülve, azonnal feltette töltőre, hiszen mindig azt mondta, hogy ez a munkaeszköze, amire bármikor szüksége lehet. Éppen ezért rögtön tudtuk, hogy hatalmas baj történt…

- mondta a lapnak Orlikné.

A most előkerült autóról egyébként É. Imre azt vallotta, megőrzésre adták oda neki a kocsit, és ő valójában a maffiózók elől segített a villanyszerelőknek megszökni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
Nem világitott eléggé a karácsonyfadisz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.