Ma lejárt a határidő, de a kormány nem írta alá az egyetem működéséhez szükséges szerződést. Inkább úgy tesz, mintha a költözés nem létezne. Michael Ignatieff rektor október végén jelentette be, hogy ha december 1-ig nincs megállapodás, akkor a CEU Bécsbe költözik, ezzel nyilvánvalóan komoly károkat okozva a magyar felsőoktatásnak és gazdaságnak, miközben nincs olyan magyar társadalmi csoport, akinek a CEU távozásától jobb lenne az élete. A határidő most lejárt, az egyetem hétfőre nemzetközi sajtótájékoztatót hívott össze, addig viszont nem nyilatkoznak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kell nekünk ilyen Kósa és Rétvári nímandokkal foglalkoznunk ?
RonaGyuri
B.. meg lala legalább te ne büfögjél

Ártunk és qurmányunk belehúzott a CEU nem közözik, mert csak egy blöff mantrába

Mint ismert szombaton járt le a határidő, amit a CEU magának adott a végső döntéséhez, ami minden érdemi lépés nélkül el is tellett.
Ártunk és qurmányunk propagandájából folyik a tömény idétlen baromságból tákolt mocskolódás. A derék Kósa elvtárs ismét nagyot, sőt nagyon nagyot alakított: „Én Torontóba költözök attól, hogy vettem egy torontói képeslapot és hazaküldöm? Nem fognak elköltözni. Nem is akarnak elköltözni, mert jól látják: Budapest jobb hely, mint Bécs.”. Lassan érdemes elolvasni, mert akkor mellbevágóbb! =))
tulipan
@RonaGyuri: Akkor idenézz!!! Ez azért az "emút 2x nyócév" minden vonalon üvűltő narancsos PROPAGANDÁJA után, igazán nem is rossz...!

hirhugo.hu/2018/11/28/hatalmas-beeges-lett-a-fidesz-akciobol-pedig-kemenykedni-akart-a-fidesz-propaganda-mediaja/
justhpeter
Kell nekünk ilyen Kósa és Rétvári nímandokkal foglalkoznunk ?
csipetke
Ez nem annyira politikai blöff,mint inkább a magyar kormány/orbán idiotizmusa.Egy ember Soros-gyűlölete miatt leszünk szegényebbek egy ilyen intézménnyel
tulipan
@justhpeter: Nem kell, csak nem árt ismerni az elenséget és nem lebecsülni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.